Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2018 23:05

Payitaht Abdülhamid dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Payitaht Abdülhamid'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Bidar Sultan, Abdülkadir’in Firuze ile evlilik kararını öğrendi. Naime ile beraber Abdülkadir’i kararından döndürmeye çalıştılar. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Dilşad, babası Selim Paşa vasıtasıyla Sarayda tercüme odasında çalışmaya başladı. Herzl ve Parvus için Dilşad’ın Sarayda çalışması diğer planlarını uygulamaları için iyi bir fırsattı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sultan Abdülhamid’in huzurunda suikasta uğrayan Wilhelm, son anda Murad tarafından kurtarılır.

Parvus, bu kez hem Sultan Abdülhamid ve Wilhelm iş birliğini bitirecek, hem de Sultan Abdülhamid’i tüm dünyanın gözünde lekeleyecek korkunç bir plan yapar; bu planla Abdülhamid’in bir Rus zırhlısıyla Osmanlı’ya sığınmak üzere gelen Yahudileri katletmesini sağlayacaktır!

Bidar Sultan, Abdülkadir’in Firuze ile evlilik kararını öğrenmiştir. Naime ile beraber Abdülkadir’i kararından döndürmeye çalışırlar.

Dilşad, babası Selim Paşa vasıtasıyla Sarayda tercüme odasında çalışmaya başlar. Herzl ve Parvus için Dilşad’ın Sarayda çalışması diğer planlarını uygulamaları için iyi bir fırsattır.

Kemalettin’in kendisine yüz çevirmesiyle kahrolan Hatice, Vasfi Efendi’yle birlikte Bidar Sultan’ın kendisine hazırlattığı köşke gidecek mi?

Bidar Sultan’ın ricasıyla Abdülkadir’le konuşan Sultan Abdülhamid, oğlunun Firuze ile evliliğine müsaade edecek mi?

Sultan Abdülhamid’in, Rus zırhlısındaki masum Yahudilerden bihaber, gemiyi bombalama emrini verdiğini duyan Parvus bu kez Sultan'a karşı zafer kazanabilecek mi?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!