Özge Uzun kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Özge Uzun kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 09:59

Ekranların başarılı sunucusu Özge Uzun, bugün Renkli Sayfalar’ın konuğu oldu. 7 yaşındaki oğlu için yazdığı "Sizin Hiç Maviniz Var mı?" kitabıyla gündeme gelen Özge Uzun’un hayat hikayesi merak konusu oldu. Peki, sunucu kimliğiyle ön plana çıkan Özge Uzun kimdir?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl 10 yıllık eşi Volkan Üst'ten boşanan ancak yeniden barışan Özge Uzun’un Renkli Sayfalar programına konuk olacağı öğrenildi. 2014 yılında sürpriz bir kararla 10 yıllık evliliğini noktalayan ancak geçtiğimiz Kasım ayında eşi Volkan Üst ile barışan Özge Uzun açıklamaları merak konusu oldu. Peki, Türkiye’nin başarılı sunucularından Özge Uzun kimdir?

Türk Tv ve haber sunucusu Özge Uzun, 22 Ocak 1979 yılında Ankara’da doğdu. 1993 senesinde Radyo Vizyon’da çalışan Erhan Konuk sayesinde yayın hayatına girdi. O dönemlerde TRT spikerlerinin yardımıyla sektöre ait bilgiler edindi. Kariyerine Alem Fm’de adım atan Özge Uzun, NTV kanalında seslendirme işine girdi. Bununla beraber Tv haberciliği eğitimini alan ünlü sunucu, habercilik sektörüne geçiş yaptı. Uzun zaman NTV ekranlarında izleyicileriyle buluşan Özge Uzun, FOX Tv ve CNN Türk’te de spikerlik görevinde bulundu. 2012 senesinde Kanaltürk te sabah programı yapan başarılı sunucu, uzun zaman Tv8 ‘de Haftasonu sabah kuşağı programı olan Erken Baskı ’nın sunuculuğunu yaptı, 2015 yılının ilk günlerinde TRT Haber kanalına geçti. 2004 yılında Volkan Üst ile hayatını birleştiren Özge Uzun’un Dağhan ile Ömür Siva adında 2 çocuğu var.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!