Ölene Kadar izleyicilerine kötü haber! Final yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar izleyicilerine kötü haber Final yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 12:06

Perşembe günleri yayınlanan Ölene Kadar dizisinden kötü haber geldi. Başrollerini Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer'in paylaştığı 'Ölene Kadar' kısa süre sonra final yapacak. Peki, Ölene Kadar final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ölene Kadar dizisi ekran macerasını noktalama kararı aldı. Yapımını Tims Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği "Ölene Kadar” dizisi kısa süre sonra final yaparak izleyicilerine veda edecek. Üzücü haber, dizisinin resmi Twitter hesabından verildi. Yapılan paylaşımda "Dağhan oğluna kavuşup Selvi'yle mutlu bir hayata adım atabilecek mi? #ÖleneKadar, final bölümüyle Perşembe 20.00'de #atv'de!" denildi.

Geçmişinin intikamını almaya çalışan Dağhan ve Avukat Selvi’nin öyküsünü anlatan Ölene Kadar, 13 Nisan Perşembe akşamı 13. Bölümüyle son kez izleyici karşısına çıkacak.

KONUSU

11 yıl önce düğün günü müstakbel eşinin babasını öldürme suçundan tutuklanan Dağhan Soysür (35), müebbet hapse mahkum edilmişti. Kasten adam öldürme gerekçesiyle yıllardır hapis yatan Soysür'ün davası 11 yıl sonra yeniden açılıyor.

Haberin Devamı

Tıp öğrencisi olan, doktor olup hayatını insan hayatı için adamaya and içen Dağhan Soysür'ün davası henüz kariyerinin başındaki bir avukat olan Selvi Nardan tarafından yeniden gündeme getirildi. Yeni delillere ulaştığı iddiasıyla, Soysür'ün suçsuzluğunu ispat edeceğine inanan Nardan, Soysür'den aldığı vekalet ile davayı yeniden açtı. 12 Ocak Perşembe görülecek davada Soysür'ün suçsuzluğu ispat edilirse mahkum 11 yıl sonra özgürlüğüne kavuşacak.

Hayatının en verimli yıllarını hak etmediği şekilde elinden alındığını düşünen ve tüm duruşmalarda suçsuz olduğunu dile getiren Dağhan Soysür'ün, özgürlüğe kavuştuğu gün, yeni hayatının ilk günü olacak. Selvi Nardan, Dağhan'ın suçsuzluğunu ispatlayabilir mi? 11 yıllık esaret sona erecek mi? Ama asıl önemli soru, özgürlüğünü kazandığında kendisine bu tuzağı kuranları bulup bedelini ödetecek mi?

 

BAKMADAN GEÇME!