No: 309 final yapıyor! Son bölüm sonrası final bölümü fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

No: 309 final yapıyor Son bölüm sonrası final bölümü fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 11:40

No: 309 dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi No: 309'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Duru kolyesini hastanede unuttu. Bunu fark eden Lale geri vermek üzere kolyeyi aldı ve unutmamak için boynuna taktı. Onur kolyenin Lale’de olduğunu görünce şok oldu ve kolyeyi ondan almanın yollarını aramaya başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, No: 309 dizisinin final bölümü fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

No: 309 dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yıldırım Onur’un bir kızı olduğunu öğrendi. Onur’la konu hakkında konuştu ve bu gerçeği Songül’e söylemeye karar verdi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Duru kolyesini hastanede unutur. Bunu fark eden Lale geri vermek üzere kolyeyi alır ve unutmamak için boynuna takar. Onur kolyenin Lale’de olduğunu görünce şok olur ve kolyeyi ondan almanın yollarını aramaya başlar. Bu arada Yıldırım Onur’un bir kızı olduğunu öğrenir. Onur’la konu hakkında konuşur ve bu gerçeği Songül’e söylemeye karar verir. Lale bu sefer gerçeği öğrenebilecek midir?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Onur ve Lale başbaşa vakit geçirmek için Erol ve Filiz'le iddiaya girerler ve kazanırlar. Yıldırım Songül'ün hışmından korunmak için hasta numarası yapmaya devam eder ve Kurtuluş'ta ona bu konuda destek olur. Fakat Songül'ün Harun'la yakınlaşması Yıldırım'ın sinirlenip birden ayaklanmasına neden olur. Lale'nin babasıyla ilgili yaşadığı bu çalkantılı süreç Onur'un Lale'ye gerçekleri söylemesine engel olmaya devam edecek midir?

BAKMADAN GEÇME!