No: 309 dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

No: 309 dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 23:28

No: 309 dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken eğlenceli dizi No: 309'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümüne Onur'un Lale'ye karşı olan hareketleri damga vurdu. Son bölümde Onur'un bu hali Yıldız ve Songül’ün de gözünden kaçmadı ve ikisi için de endişelendiler. Son bölümün bitmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

No: 309 dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine oldukça neşeli dakikalar yaşatmayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde uzun zamandır attığı triplerle Onur'u canından bezdiren Lale, müthiş bir geri dönüş yaptı. Onur'un başına gelenler sebebiyle ona daha da sıkı sarılan Lale, Onur'a daha da yakınlaştı. Fakat Onur'un soğuk davranışları ikisini de oldukça etkiliyordu. Lale, Onur’un bu soğuk davranışlarına çok üzüldü ve Onur'un gönlünü almak için her yolu denemeye karar verdi. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Onur yaşadığı kaza sonucu hayatını ve Lale ile olan ilişkisini sorgulamaya başlar. Lale'ye tavır alır. Onur'un bu hali Yıldız ve Songül’ün de gözünden kaçmaz ikisi için de endişelenirler. Lale ise Onur’un bu soğuk davranışlarına çok üzülür ve Onur'un gönlünü almak için her yolu denemeye karar verir. Acaba Lale başarılı olabilecek midir?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Onur ve Lale Ağva'da temiz bir sayfa açmaya karar verseler de, Filiz ve Erol buna engel olmak için her yolu dener ve sonunda da başarır. Onur ve Lale bir anda kendilerini büyük bir kavganın içinde bulur. Ama bu seferki kavgalarının sonucu farklı olacak Onur ve Lale’nin aşkları beklemedikleri bir şekilde sınanacaktır.

BAKMADAN GEÇME!