Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanında Sultan İbrahim tahttan indiriliyor

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanında Sultan İbrahim tahttan indiriliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 17:45

Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanan 29. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından beğeniyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Samur ve gösteriş merakı Sultan İbrahim’in sonunu hazırlar. Hem ahali hem de asker Sultan İbrahim’i padişah olarak istememektedir. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde durumun vahametinin farkında olan Kösem Sultan, oğlunu tahttan indirmeye karar verir. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Samur ve gösteriş merakı Sultan İbrahim’in sonunu hazırlar. Hem ahali hem de asker Sultan İbrahim’i padişah olarak istememektedir. Durumun vahametinin farkında olan Kösem Sultan, oğlunu tahttan indirmeye karar verir.

Sultan İbrahim’in tahttan indirileceğini öğrenen Turhan Sultan, Kösem Sultan’a bir anlaşma teklif eder. Kösem anlaşmayı kabul eder. Torunu 4. Mehmed’i tahta çıkaracaktır. İsyan ateşinin fitilini yakar.

Haberin Devamı

İsyan hazırlığı haber alan Âtike Sultan ve Sultan İbrahim, Kösem’den evvel harekete geçer. Yeniçerileri zehirletmek isteyen, Sultan İbrahim ifşa olur. Padişahın kendilerini öldürmek istemesini hazmedemeyen Yeniçeriler daha da öfkelenir.

Turhan Sultan, Kösem Sultan’ın yaptıkları anlaşmaya sadık kalmayacağını anlar. Yeniçeriler saraya girdiklerinde onları öldürtür. Kösem Sultan’ın kendilerini öldürmek istediğini düşünen öfkeli kalabalık ayak divanı ister. Ayak divanına çıkmak zorunda kalan Kösem Sultan zor durumda kalır. Onu bu zor durumdan kim kurtaracaktır?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Saraydan sürgün edilen, Kösem Sultan, Sultan İbrahim’i şimşirliğe götürür. Orda yüzleşirler. Sultan İbrahim ise kararından vazgeçmez.

Kösem Sultan, Sultan İbrahim’e bir ders vermek ister. Vezir-i azâm Kemankeş Paşa’yla beraber Yeniçeriyi kışkırtmaya karar verirler. Bunu öğrenen Turhan Sultan, ana oğulun arasını iyice açmak ister. Kösem Sultan’ın mührünü çalar ve Kösem Sultan adına yeniçeriye emir gönderir.

İfşa olan Kemankeş Paşanın, Sultan İbrahim tarafından idam hükmü verilir. Kösem Sultan ise Kemankeş’i kaçırtıp, saklar. Kemankeş’in saklandığı yeri öğrenen Turhan Sultan bir anlaşma karşılığında Sultan İbrahim’e yerini söyler.

Haberin Devamı

Yakalanan Kemankeş Paşa, Kösem Sultanın gözü önünde idam edilir. Kösem Sultan ise tüm bunları yapanın Turhan Sultan olduğunu bilmektedir...

BAKMADAN GEÇME!