Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 23:04

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Âtike Sultan, Şehzade İbrahim’i sakladı. Sultan Murad ise idam etmek için her yerde kardeşini arattırdı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümünde izleyiciler oldukça hareketli dakikalar yaşadı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Şehzade İbrahim, cellatlarla karşı karşıya kaldı. Sultan Murad’ın hastalığı ise iyice kötüleşti ve Sultan Murad ölümle burun buruna geldi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında detayları araştırmaya başladılar. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Devleti, Validesine bırakmak istemeyen Sultan Murad, hanedanı yok etmek için harekete geçiyor! Hem Şehzade İbrahim hem de Kösem Sultan’ın idam emrini veriyor! Kösem Sultan idamdan son anda kurtuluyor! Şehzade İbrahim ise cellatlarla karşı karşıya kalıyor! Sultan Murad’ın hastalığı iyice kötüleşiyor! Sultan Murad, Kemankeş’in kendisine ihanet ettiğini öğreniyor!

Haberin Devamı

Âtike Sultan, Şehzade İbrahim’i saklıyor! Sultan Murad ise idam etmek için her yerde kardeşini aratıyor! Ölüm döşeğinde olan Sultan Murad, Kösem Sultan son defa hesaplaşıyor

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kösem Sultan’ın kendini öldürmek istediğini öğrenen Sultan Murad, ona hekimbaşının kellesini gönderiyor! Sinan Paşa’nın onu ifşa ettiğini öğrenen Kösem Sultan çaresiz kalıyor! Sultan Murad Bağdat’ı fethediyor! Kemankeş Mustafa Paşa Vezir-i azam oluyor! Kösem Sultan Şehzade İbrahim’i korumak için tedbir alıyor! Bağdat’tan dönen Sultan Murad’ın hastalığı iyice ilerliyor! Yatağa düşen Sultan Murad ve Kösem Sultan hesaplaşıyor! Sultan Murad devleti Kösem Sultan’a bırakmamak için taht namzetti seçiyor!

BAKMADAN GEÇME!