Müge Anlı ne zaman başlıyor? Müge Anlı yeni sezon tarihi bekleniyor

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı ne zaman başlıyor Müge Anlı yeni sezon tarihi bekleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2022 17:59

Müge Anlı yeni sezon tarihi için araştırmalar hız kazandı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının izleyicileri sezon finalinin ardından yeni sezonu beklemeye başladılar. Müge Anlı sezon finalinde izleyicileri ile mutlu bir haberini paylaşmış, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamıştı. Peki, Müge Anlı ne zaman başlıyor?

Haberin Devamı

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yeni yayın döneminde 15. sezonuyla ekranlarda olacak olan Müge Anlı ne zaman başlıyor, sorgulamaları Ağustos ayına yaklaştığımız son günlerde hız kazandı. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında başlayan Müge Anlı İle Tatlı sert yeni sezon tarihi belli oldu mu, ne zaman başlayacak? İşte, merak edilenler...

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2022?

Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği Müge Anlı Ile Tatlı Sert programı yeni sezon tarihi henüz netleşmedi. Ancak geçtiğimiz sezonlarda Ağustos sonunda başlayan Müge Anlı'nın yine aynı dönemlerde başlaması bekleniyor. Müge Anlı 15. sezonuyla hafta içi her gün saat 10:00'da ekranlarda olacak.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Haberin Devamı

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne başladığı yıl; Kanal 6’da staja başladı Staj yaparken kısa sürede kadroya alındı; yönetmen yardımcısı oldu. Kenan Erçetingöz’ün teklifi üzerine magazin gazeteciliğine başladı.

Dobra Dobra adlı magazin programını Şenay Düdek’le birlikte sundu. Müge Anlı, Şenay Düdek’in ayrılığı ardından Pakize Suda’yla Kanal D’de program sunmaya başladı.

Asıl çıkışını ise 2008 yılından itibaren sunmaya başladığı, şimdilerde gündemden düşmeyen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” ile yaşadı. 2010 yılında Tatlı Sert ‘in yanı sıra Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı sundu.

Anlı’nın 1993 yılında evlenip 2008 yılında boşandığı Gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden şimdilerde 16 yaşında olan bir kızı var.

Müge Anlı, 25 Haziran 2022'de Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine girdi.

BAKMADAN GEÇME!