MasterChef'te kimler kazandı? İşte 29 Temmuz MasterChef Türkiye'de çökertme kebabı, balık çorbası ve saç tava yemeğini kazananlar

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kimler kazandı İşte 29 Temmuz MasterChef Türkiyede çökertme kebabı, balık çorbası ve saç tava yemeğini kazananlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2022 01:28

MasterChef'te üst tura çıkan isimler dün gece belli oldu. 2. eleme turu heyecanına devam eden MasterChef Türkiye'nin 29 Temmuz akşamı ekranlara gelen son bölümünde, üçlü düelloda yarışmacı adayları bir üst tura çıkmak için mücadele verdi. Somer, Mehmet ve Danilo Şef'in karşısında hünerlerini gösteren yarışmacılardan başarılı olanlar 3. turu garantiledi. Peki, MasterChef'te Hasanpaşa köfte, çökertme kebabı, balık çorbası ve saç tava yemeklerini kimler kazandı? İşte, dün gece MasterChef'te kazanan yarışmacılar.

Haberin Devamı

Masterchef Türkiye'de kimlerin kazandığı, yarışmanın son bölümünde belirlendi. Yeni sezona hızlı başlayan TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin ana kadroyu seçmek için 2. tur mücadelesi cuma akşamı da devam etti. Yarışmanın jürileri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan yarışmacılar düello etaplarında çökertme kebabı, balık çorbası ve saç tava yemeğini hazırladı. Şeflerden tam puan alan isimler bir sonraki tura yükseldi.

MASTERCHEF'TE KİMLER KAZANDI?

Üçlü düello elemelerine hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye'de gecenin ilk düellosunda hasanpaşa köfte yemeği vardı. Bu turda Tarık, Göktuğ ve Büşra karşı karşıya geldi. Şeflerin değerlendirmesi sonrası gecenin kazananı Göktuğ oldu.

Gecenin bir diğer eleme turunda ise Serhan, Kaan ve Gülcan çökertme kebabı yapmak için yarıştı. Bu turun sonunda da şeflerden geçer not alarak üst tura çıkan isim Kaan oldu.

Haberin Devamı

MasterChefte kimler kazandı İşte 29 Temmuz MasterChef Türkiyede çökertme kebabı, balık çorbası ve saç tava yemeğini kazananlar

2. elemelerin bir sonraki aşamasında şefler bu kez İsmail, Alis ve Fatmanur'dan balık çorbası yapmasını istedi. Verilen süre sonrası şefler tadım yaparak kararını verdi. Rakiplerinden daha iyi balık çorbası yaparak üst tura çıkan isim Fatmanur oldu. Doğuştan sağlık sorunu olduğunu söyleyen yarışmacı aldığı başarı karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Gecenin son yemeği ise saç tava oldu. Bu menüyü yapmak için şefler yarışmacılara verdikleri süreyi açıkladı. Danilo, Somer ve Mehmet şeflerin değerlendirmesi ile saç tava yemeğini kazanan isim Ayaz oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!