MasterChef'te kaptanlık ve MasterClass ödülünü kazanan kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kaptanlık ve MasterClass ödülünü kazanan kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2019 23:25

MasterChef son bölümünde hem MasterClass hem de kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterClass eğitimi almak için mücadele eden takımlar, Karadeniz yemekleri üzerinde yoğunlaştı. Şefler tarafından değerlendirilen her iki takımın yemekleri, tek tek puanlandı ve bir takım MasterClass eğitimi almaya hak kazandı. Peki, 21 Ekim akşamı kaptanlık ödülünün sahibi kim oldu?

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'nin 21 Ekim akşamı yayınlanan yeni bölümde kaptanlık oyunu mücadelesi vardı. Yarışmacılar, lokma tatlısı yaparak hünerlerini sergiledi. Oyunu kazanan yarışmacı tüm hafta boyunca kendi seçeceği takıma kaptanlık yapmaya hak kazandı. Öte yandan karşı takıma da istediği kişiyi kaptan olarak seçti. Peki, MasterChef Türkiye'de kaptanlık oyununu bu hafta kim kazandı?

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlü şeflerin sunumunda yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 33. bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Kaptanlık oyunu mücadelesinde şefler, yarışmacılardan 50'şer adet lokma yapmalarını istedi. İşte, bu haftanın kaptanlık oyununu kazanan isim...

En iyi lokma tatlısı yaparak kaptan olmak için mücadele eden yarışmacılar arasında, şeflerin oyları ile kaptan Güzide oldu.

Haberin Devamı

Kaptanlık oyununun kazanan ismi olan Güzide mavi takımın kaptanlığını üstlenirken kendisine rakip kaptan olarak Yasin'i seçti. Yasin böylece ilk kaptanlığını almış oldu...

TAKIM OYUNU HEYECANI

MasterChef Türkiye'nin bu akşamki takım oyununda yarışmacılar Karadeniz yemekleri yapacak. Yarışmacılar; Karalahana çorbası, mısır ekmeği, hamsi tava ve laz böreği yaparak yarıştı. 

MasterClass'ın sahibi kırmızı takım oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!