MasterChef Türkiye dün akşam kim eleme potasına girdi? İşte, dokunulmazlığı kazanan isim

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiye dün akşam kim eleme potasına girdi İşte, dokunulmazlığı kazanan isim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2020 09:45

MasterChef Türkiye dün akşam eleme potasına girecek olan isimlerin belirlenmesi için yapılan yarışa tanıklık etti. Dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık oyunu ile dün akşam önemli bir yarış için mücadele eden MasterChef Türkiye yarışmacıları, tezgahlarının başında kalarak yarışmadaki mücadelelerine devam diyebilmek için ter döktü. Eleme potasına giren bir ismin daha belirlenmesi için oynanan oyunda, bireysel dokunulmazlığı kazanan isim, bu hafta için kendisini kurtarmış oldu. Peki, MasterChef Türkiye dün akşam kim eleme potasına girdi ve dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, o bilgiler

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'de haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Önceden belirlenen ve evlerinde tadım yapan izleyicilerin verdiği oylar sonrası kazanan takım belli oldu. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanmayı başaran takımın ardından da bireysel dokunulmazlık heyecanı vardı. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin 5. haftasındaki 3. dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kaybetti. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kalan kırmızı takımın yapacağı yemekte kullanacağı ana malzeme kızılcık olarak belirlendi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Verilen yemeği, istenilen sürede en iyi şekilde hazırlayan yarışmacı Eray oldu. Bir önceki bireysel dokunulmazlık oyununu da kazanan Eray bu kez potaya haftanın beşinci eleme adayı olarak da Tanya'yı gönderdi.

Haberin Devamı

ELEME POTASINA KİM GİTTİ?

Kırmızı takım yarışmacıları tarafından yapılan oylama sonucu en çok oyu alan Berker haftanın 6. eleme adayı olarak potaya gitti.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı alan Eray, eleme adayı olarak Sefa'nın ismini verdi. Kırmızı takımda yapılan oylamada diğer eleme adayı da Selin oldu.

MasterChef'in önceki dokunulmazlık oyununda eleme adayları Serhat ve Özgül olarak belirlenmişti.

BAKMADAN GEÇME!