MasterChef'te dün akşam kim elendi? İşte 4 Ekim'de MasterChef'e veda eden o isim!

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte dün akşam kim elendi İşte 4 Ekimde MasterChefe veda eden o isim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2020 07:24

MasterChef'te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Hafta içinde oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasına giren isimler belli olmuştu. MasterChef 2020'de eleme gecesi ilk turunda yarışmacılara 'Demirhindi' verildi ve yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. İlk turda yukarıya çıkan üç isim Esra, Uğur ve Eray oldu. Peki MasterChef'te dün akşam kim elendi?

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'nin 4 Ekim akşamı ekranlara gelen bölümünde 7. haftanın elenen ismi belli oldu. Eleme oyunu oynamak zorunda kalan 6 yarışmacı tüm hünerlerini sergilerken oyun sonrası şefler tadım yaptı. Bu oyun sonucu Sefa, Didem ve Duygu final oyununa kaldı. Bu oyunun ardındnen ise elenen isim belli oldu.

İŞTE ELENEN YARIŞMACI

MasterChef 2020'de eleme gecesi ilk turunda yarışmacılara "Demirhindi" verildi ve yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. Verilen sürenin bitimi ile şefler yemeklerin tadına baktı ve en başarılı üç tabağı açıkladı. Bu isimler Esra, Uğur ve Eray olarak açıklandı.

Final eleme oyununda bu yarışmacılardan istenen yemek Danilo şefin özel tarifi olan "Balık Ekmek" oldu.

MasterChef Türkiye'den elenecek 7. ismi belirlemek için oynanan eleme finali nefes kesti. Didem, Duygu ve Sefa'nın, Danilo Şef'in imza tabağına en yakın tabağı yapmak için kıyasıya yarıştığı oyun sonrası şefler elenecek ismi belirledi.

Haberin Devamı

Yapılan oylama sonrası elenen isim Duygu oldu.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!