MasterChef Türkiye'nin jüri üyeleri ve yarışmacıları kimdir? İşte MasterChef yarışmacılar hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiyenin jüri üyeleri ve yarışmacıları kimdir İşte MasterChef yarışmacılar hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2018 18:41

MasterChef Türkiye yarışması ekranlardaki macerasını sürdürüyor. Binlerce başvuru arasından seçilen yarışmacılar Masterchef Türkiye’de kalabilmek için temel becerilerini ve hünerlerini gösteriyor. Peki, MasterChef Türkiye'nin jüri üyeleri ve yarışmacıları kimler?

Haberin Devamı

Birbirinden farklı yeteneği olan 14 MasterChef adayının (biri veda etti) kıyasıya rekabet ettiği yarışmada, farklı yaş ve eğitim durumlarından yarışmacılar yarışıyor. Öte yandan yarışmada profesyonel şefler hem jüri üyesi hem de sunucu olarak görev alıyor. İşte, MasterChef Türkiye'nin jüri üyeleri ve yarışmacıları hakkında detaylar...

Yapımcılığını, TV8’in gündüz kuşağında yayınlanan ‘Gerçeğin Peşinde’, ‘Yemekteyiz’ ve ‘Survivor Panorama’ gibi birçok programı çeken Bloom Medya ve Uygar Ataş üstlendiği, cumartesi ile pazar akşamları ekrana gelen MasterChef Türkiye'de profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu jüri üyesi olarak yer alıyor. Öte yandan 14 yarışmacı kıyasıya rekabet halinde yarışmaya devam ediyor. Yarışmacılara dair detayları öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!