MasterChef Onur Dursun kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Onur hangi yıl yarıştı, şimdi ne yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Onur Dursun kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef Onur hangi yıl yarıştı, şimdi ne yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2023 17:12

MasterChef All Star 2023 kadrosu belli olmaya başlıyor. 14 Haziran'da MasterChef yeni sezon ilk bölümü başlıyor. Kadroda ilk bölümde Masterchef 2018- 2019 sezonu yarışmacıları ana kadroya girebilmek için mücadele verecek. Günün en iyi tabağını yapan 5 yarışmacı ise ana kadroya girmeye hak kazanacak. Bu isimlerden biri de MasterChef Onur Dursun oldu. MasterChef Onur yarıştığı sezonun iddialı isimlerinden biriydi. Peki, MasterChef Onur Dursun kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Onur hangi yıl yarıştı, mesleği ne, şimdi ne yapıyor? İşte MasterChef Onur hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

2023 MasterChef All Star yeni sezon başlıyor. Bu yıl Masterchef ana kadroya girmek için her bölümde 5 yarışmacı seçilecek. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri de MasterChef Onur oldu. MasterChef Onur Dursun kaç yılında yarıştı merak ediliyor. Peki, MasterChef Onur kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Onur Dursun hangi yıl yarıştı, nerede çalışıyor?

MASTERCHEF ONUR DURSUN KİMDİR?

MasterChef Onur Dursun 24 yaşında ve İzmirlidir. Onur Dursun, MasterChef'te 2019 yılında yarışmıştı. Daha önce İzmir'de sağlık görevlisi olarak çalışan Onur Dursun yarışmaya katıldığı yıl, ' Bu yılın MasterChef'i Hasankaleli Onur olacak' ifadelerini kullanarak yarışmaya başlamadan önce iddialı bir aşçı olduğunu dile getirmişti. Onur Dursun yarışmadan sonra bir yandan sağlık görevlisi olarak kariyerine devam ederken, diğer yandan yemeklerini sosyal medyasından hayranlarıyla paylaşıyor. Onur Dursun 2023 yılında Yemekteyiz programına da katılmıştı.

BAKMADAN GEÇME!