MasterChef Eda kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Eda Karabulut kaçıncı oldu, hangi yıl yarıştı?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Eda kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef Eda Karabulut kaçıncı oldu, hangi yıl yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2023 16:52

MasterChef All Star 2023 kadrosu belirleniyor. 14 Haziran'da MasterChef yeni sezon ilk bölümü başlıyor. Kadroda ilk bölümde Masterchef 2018- 2019 sezonu yarışmacıları ana kadroya girebilmek için mücadele verecek. Günün en iyi tabağını yapan 5 yarışmacı ise ana kadroya girmeye hak kazanacak. Bu isimlerden biri de MasterChef Eda Karabulut oldu. MasterChef Eda yarışmanın iddialı isimlerinden biri olarak merak ediliyor. Peki, MasterChef Eda Karabulut kimdir, ne iş yapıyor, nerede çalışıyor? MasterChef Eda Karabulut kaçıncı oldu, hangi yıl yarıştı? İşte, Masterchef Eda hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

MasterChef All Star yeni sezonda başlıyor. Masterchef ana kadroya girmek için her bölümde 5 yarışmacı seçilecek. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri de MasterChef Eda oldu. MasterChef Eda Karabulut kaç yılında yarıştı merak ediliyor. Peki, MasterChef Eda kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Eda Karabulut kaçıncı oldu, hangi yıl yarıştı?

MASTERCHEF EDA KARABULUT KİMDİR?

MasterChef Eda 35 yaşında 9 yıllık evli ve ikiz çocuk annesi. İstanbul’da doğdu büyüdü fakat aslen Sivaslı. Lise mezunu olan Eda Karabulut Nayır, "Çok çeşitli hobilerim olmasına rağmen en sevdiğim yere mutfağa gönül verdim ve çocuklarımın büyümesiyle profesyonel anlamda adımlar atmaya başladım. Şuan pastacı kalfasıyım nereye kadar gitmem gerekiyorsa, bu yolda devam edeceğim." demişti.

Haberin Devamı

2019 yılında yarışan Eda Karabulut, yarışmadan ayrıldıktan sonra kendi işletmesini açmıştır ve sosyal medyasında yemeklerini tanıtmaya devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!