MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında, nereli? Son bölüme Gamze Tosun'un performansı damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında, nereli Son bölüme Gamze Tosunun performansı damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2022 01:48

MasterChef Gamze'nin hayatı, MasterChef Türkiye'nin son bölümüyle dikkat çekti. Heyecan dolu mücadelelerine devam eden MasterChef'de MasterClass birincisi bu hafta Gamze Tosun oldu. Üç aşamalı turdan da geçerek ödülü alan MasterChef Gamze'nin performansı şeflerden tam not aldı. Evli ve beş çocuk sahibi olan MasterChef yarışmacısı Gamze Tosun, yarışmaya hazırlanmak için meslek kurslarında aşçılık eğitimleri aldığını söylemişti. Peki, MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Gamze Tosun'un hayatı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Gamze Tosun kimdir, sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan MasterChef Gamze geçtiğimiz yıl da yarışmaya katılmış ancak final turuna yükselememişti. 34 yaşında olan Gamze Tosun, Programa İstanbul'dan katılıyor.

MASTERCHEF GAMZE KİMDİR?

Programın iddialı yarışmacılarından biri olan MasterChef Gamze, evli ve beş çocuk sahibi. 34 yaşında olan Gamze Tosun, 34 yaşında.

Programa İstanbuldan katılan yarışmacı yemek yapmayı çok sevdiğini ve meslek kurslarında aşçılık eğitimi aldığını belirtti. Aynı zamanda MasterChef Gamze, İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Eğitimi lisans bölümünde okuyor.

17 yıllık ev hanımı olan MasterChef Gamze, ilk turda sakatat çeşitleri hazırlayarak şeflerden üç evet almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!