MasterChef Furkan kimdir, kaç yaşında, şimdi ne yapıyor? Eski yarışmacı Furkan Yalçın MasterChef'te!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Furkan kimdir, kaç yaşında, şimdi ne yapıyor Eski yarışmacı Furkan Yalçın MasterChefte
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2022 17:37

Eski yarışmacılardan MasterChef Furkan Yalçın, bu kez programa tadım yapmak için geliyor. Yarışmacıların tabaklarını değerlendirip puan verecek olan MAsterChef Furkan, yarıştığı döneme damgasını vurmuştu. Peki, MasterChef Furkan kimdir, kaç yaşında, şimdi ne yapıyor? İşte, MasterChef eski yarışmacısı Furkan Yalçın hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

MasterChef yeni bölümde eski yarışmacılar tadım ve puanlama için yer alacak. Bu isimlerden biri de 2020 yılında yarışmış olan MasterChef Furkan oldu. Zaman zaman çıkışlarıyla akıllarda kalan Masterchef Furkan hakkında bilgiler izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, MasterChef Furkan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef Furkan Yalçın hayatı ve kariyeri...

MASTERCHEF FURKAN YALÇIN KİMDİR?

MasterChef 2020 yarışmacılarından olan Furkan Yalçın 20 yaşında. Pastacılık yapan Yalçın, 6 senedir bu mesleği yaptığını aktardı ve okulda bu konuda eğitimi aldığını söyledi. Başarılı yarışmacı 2014 yılında Etiler Turizm Otelcilik Lisesi’ne başlamış. Yalçın aynı zamanda Çin Mutfağı üzerine de eğitimler almış.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde 4 yıllık Gastronomi bölümünü kazanan başarılı yarışmacı eğitim ve iş yaşamını beraber yürüttüyor.

Haberin Devamı

MasterChef Furkan şimdilerde sosyal medya üzerinden tariflerini hazırlayıp takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Aynı zamanda eski yarışmacılarla birlikte hazırladıkları tarifleri de sosyal medya kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

 

BAKMADAN GEÇME!