MasterChef Emre kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef yarışmacısı Emre Karaca'nın hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Emre kimdir, kaç yaşında, nereli İşte MasterChef yarışmacısı Emre Karacanın hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2022 01:26

MasterChef Emre'nin hayatı, yeni bölüm fragmanı ile gündeme geldi. 2022 sezonuna hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye'de son bölümün hemen ardından yayınlanan fragmanda, Emre'nin ikizi olduğu ve daha önce de eleme turlarına katıldığı konuşuldu. Ana kadro mücadelesi süren MasterChef Emre Karaca, 2 yıldır İstanbul'da yaşıyor ve aşçılık yapıyor. Peki, MasterChef Emre kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, 2022 MasterChef yarışmacısı Emre Karaca'nın hayatı hakkında merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Emre kimdir? sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. MasterChef 2022 kadrosu için yarışan Emre Karaca ilk eleme turuna kardeşi Yunus Karaca ile katılmıştı. İkizi elenen MasterChef Emre babasının yanında çalışarak aşçılık mesleğini öğrenmiş. Çorum'da doğan yarışmacı 26 yaşında.

MASTERCHEF EMRE KİMDİR?

Emre Karaca 26 yaşında. 2 senedir İstanbul’da yaşıyor. İkizi de aşçı olan Emre Çorum doğumlu. Daha önce Antalya’da çalışmış.

İlk turda rezene püreli somon yapan yarışmacı 3 evet alarak bir üst tura çıkmayı başarmıştı. İkizi ise yarışmadan elendi.

MasterChef Emre Karada bir dönem babasının yanında aşçılık yapmış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!