MasterChef Barış kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef 2022 yarışmacısı Barış Demir'in hayatı hakkında detaylı bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Barış kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef 2022 yarışmacısı Barış Demirin hayatı hakkında detaylı bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 07:22

MasterChef Barış ana kadroya seçilmesinin ardından dikkatleri üzerine topladı. Final eleme turu heyecanına devam eden MasterChef Türkiye'nin yeni yarışmacısı Barış Demir oldu. Yarışmaya Bodrum'dan katılan ve aşçılığa çok küçük yaşlarda başlayan MasterChef yarışmacısı Barış Demir, bir otelde çalışıyor. Peki, MasterChef Barış kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef Türkiye 2022 yarışmacısı Barış Demir'in hayatı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Barış kimdir sorusu, ana kadroya seçilmesinin ardından gündeme geldi. Üç eleme turundan geçen MasterChef Barış, yarışmanın 15. ismi olarak önlüğün sahibi oldu. Ailesi kebapçı olan Barış Demir, 23 yaşında ve mesleğe çok küçük yaşlarda başladı. Genç yarışmacı Bodrum'da çalıştığı otelde geçen yıl Danilo Şef ile olan anısını anlatarak ilk turda renkli anlara neden olmuştu.

MASTERCHEF BARIŞ KİMDİR?

Barış Demir 23 yaşında ve Bodrum'da yaşıyor. Aşçılık mesleğine küçük yaşlarda adım adan Barış, Bodrum Torba'da bir otelde çalışıyor.

MasterChef'te ilk turu geçen Barış Demir, ikinci turda en iyi creme brulee'yi (Krem brüle) yaparak 3. tura çıkmayı başarmıştı.

İlk tura çıkan MasterChef Barış Demir, Danilo Şef'in geçen sene Bodrum'da çalıştığı otelde konakladığını ve yemekleri beğenmediğini anlatmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!