Çocuklar Duymasın'ın son bölümü ekranlara geldi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasının son bölümü ekranlara geldi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 14:08

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın bu akşam 43. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Gönül, aldığı bir haber üzerine şaşkınlığını gizleyemiyor. Eski eşi Light Selami'nin genç bir sevgilisi olduğunu öğreniyor. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını sorgulamaya başladılar. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının efsanevi aile dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlardaydı. Severek takip edilen fenomen dizi Çocuklar Duymasın'ın bu haftaki bölümünde yine birbirinden ilgi çeken konular işlendi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gönül, aldığı bir haber üzerine şaşkınlığını gizleyemiyor. Eski eşi Light Selami'nin genç bir sevgilisi olduğunu öğreniyor. Haluk bu habere inanmıyor ve arkadaşı olabileceğini söylüyor. Zero Tuna ise, Gönül ile Selami konusunda anlaşamıyor. Selami'nin kendi evlerine gelmesini normal bulan Gönül'e karşı Tuna karşı çıkıyor. Selami'nin yaşadıkları eve gelmesine şiddetle karşı çıkan Tuna'ya, onun eski eşi Özlem'in evlerine geldiği örneğini veriyor. Aralarında soğukluğun yaşandığı bir tartışma geçiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!