Kuruluş Osman son bölümde Dündar Bey yakalandı! İşte Kuruluş Osman 53. son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman son bölümde Dündar Bey yakalandı İşte Kuruluş Osman 53. son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2021 18:48

Kuruluş Osman son bölüm izle ekranı seyredenlerin erişimine açıldı. Çarşamba akşamları diziseverler ile buluşan Kuruluş Osman'ın 7 Nisan tarihli 53. son bölümünde Osman Bey'in hainlik yapan Dündar Bey'i pusuya düşürerek yakalaması damga vurdu. Melik ve Süleyman ile beraber yakalanan Hazal Hatun'un ise obaya getirilmesi bu haftanın dikkat çeken diğer gelişmelerinden oldu. Tüm bunların ardından diziyi ekran başında izleyemeyenler Kuruluş Osman son bölüm izlemenin yollarını aramaya başladı. İşte, Kuruluş Osman 53. son bölüm ekranı ve bu haftaki bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Kuruluş Osman 53. son bölüm ATV ekranlarında 7 Nisan Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıktı. Heyecanlı anların yaşandığı dizide bu hafta Dündar Bey'in yakalanması çarpıcı gelişmelerden oldu. Gündüz Bey hain Dündar'la yüzleştiği sırada söyledikleri ile son bölüme damga vurdu. Dizinin hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Dündar Bey'in idam hükmü açıklandı. Kuruluş Osman son bölümü aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Son bölüm sonrası Kuruluş Osman 54. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, fragmandan görüntüler;

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN 53. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şeyh Edebalı’nın dergahındaki buluşmada obadaki hainle ilgili kanıta ulaşan Osman Bey, derhal amcası Dündar Bey’in peşine düşer. Umur Bey’e kanıtı kendisinden sakladığı için tepki gösteren Osman Bey, Dündar Bey’in ne pahasına olursa olsun bulunması için Alplerine talimat verir.

HAZAL HATUN YAKAYI ELE VERİYOR

Umur Bey ve Osman Bey arasındaki konuşmasını öğrenen ve deşifre olduğunu anlayan Dündar Bey, çareyi İnegöl Kalesi’ne giderek Nikola’ya sığınmakta bulur. Dündar Bey’in deşifre olması Papa’nın ajanları Süleyman ve Melik’i de telaşlandırır. Dündar Bey’in ihanetinin ortaya çıktığını anlayan Hazal Hatun, yardım istediği Süleyman ve Melik’le birlikte yakalanıp obaya getirilir. Savcı Bey ise Bayhoca’nın ölümünden sorumlu tuttuğu Dündar Bey’in cezasını bizzat kesmek istemektedir.

NİKOLA, DÜNDAR BEY’İ KOZ OLARAK KULLANIYOR

Osman Bey’in amcasının ihanetiyle yaşadığı şoku fırsat bilerek Söğüt’e saldırı planlayan Nikola, İnegöl Kalesi’ne giden Gündüz Bey’den Dündar Bey için taleplerde bulunur. Nikola’nın planına karşılık kendi stratejisini kuran Osman Bey ise Dündar Bey’i ele geçirmek için zekice bir plan kurar.

Haberin Devamı

AYGÜL HATUN, HAZAL HATUN’U ÖLDÜRECEK Mİ?

Osman Bey, Dündar Bey’i ele geçirmek için ne yapacak? Nikola, Dündar Bey’e karşılık Osman Bey’den ne talep edecek? Osman Bey, ihanetin kanıtını saklayan Malhun Hatun ve Umur Bey’e nasıl tepki gösterecek? Aygül Hatun, Hazal Hatun’u öldürecek mi? Osman Bey, Papa’nın ajanları Süleyman ve Melik’i nasıl cezalandıracak? Nikola, Kayı Obası’ndaki karışıklıktan nasıl faydanalanacak? Malhun Hatun, Osman Bey’in güvenini yeniden kazanmak için ne yapacak? Savcı Bey, şehit oğlu Bayhoca’nın intikamını almak için ne yapacak?

BAKMADAN GEÇME!