Kraliçe son bölüm izle | Kraliçe 7. son bölüme damga vuran kavga: Engin Selim'e saldırdı!

Güncelleme Tarihi:

Kraliçe son bölüm izle | Kraliçe 7. son bölüme damga vuran kavga: Engin Selime saldırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2023 02:21

Kraliçe 7. bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, Kraliçe'nin 3 Mayıs tarihli son bölümünde Ateş'e güvenmekte zorluk çeken Deniz, kocasını takip ederken Zeynep ile Selim'in akşam yemeği ise olaylı bitti. Zeynep ve Selim'in baş başa gören Engin'in Selime'e saldırması Kraliçe son bölüme damga vurdu. İşte, Kraliçe 7. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Kraliçe son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı Kraliçe’de bu hafta Ateş'in yemek nedeniyle lansmanda yalnız kalması ikili arasında gerilime neden olurken, evden 'kulübe gidiyorum' diyerek çıkan Ateş'in, restorana Gaye ile buluşmaya gitmesi çarpıcı gelişmelerin de sinyallerini verdi. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İşte, Kraliçe 7. son bölüm kesintisiz izleme ekranı

KRALİÇE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kraliçe'nin 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü yayınlanan 7. Bölümünde Gaye'nin oyunu, Deniz ile Ateş'in arasını iyice açıyor!

Gaye, Ateş ve Deniz'in evliliğini bitirmek için yepyeni bir plan yaparken, çiftlikte gündem bambaşkadır. Zeynep, Aslan'ın kan testlerini sorgularken, Selim ve Engin arasında kalacak. Deniz ise, Ateş'in lansmanında yanında olmayı planlarken, kendisini yeni bir tuzağın içinde bulacaktır.

Haberin Devamı

KRALİÇE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!