Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Kızılcık Şerbeti yeni oyuncusu Özlem Levan Davran kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir Kızılcık Şerbeti yeni oyuncusu Özlem Levan Davran kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2023 21:28

Show Tv’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’ne bu hafta yeni bir isim dahil oldu. Oyuncu Özlem Levan Davran, Kızılcık Şerbeti dizisine Gonca karakteriyle katıldı. Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? sorusu da ekran karşısındaki izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Özlem Levan Davran kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte oyuncu hakkında merak edilenler…

Haberin Devamı

Kızılcık Şerbeti dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Özlem Levan Davran, Kızılcık Şerbeti dizisinde Gonca karakterini canlandırıyor. Dizide Ömer'in arkadaşı Gonca karakterine hayat verecek olan Özlem Leman Davran’ın hayatı ve biyografisi de ekran karşısındaki kişiler tarafından araştırılıyor. İşte Kızılcık Şerbeti’nin Goncası Özlem Levan Davran hakkında merak edilenler..

KIZILCIK ŞERBETİ GONCA KİMDİR?

Özlem Leman Davran’ın hayat vereceği Gonca karakteri Ömer’in (Barış Kılıç) arkadaşı olarak diziye katılacak. Son bölümde Kıvılcım’a hastalığını söyleyemeyen Ömer, başka birine aşık olduğunu söyledi. Özlem Leman Davran’ın oyuncu kadrosuna katıldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Gonca, Ömer’in sevgilisi olacak. Kıvılcım’ın Ömer’i unutması için rol yapacak olan Gonca karakterinin dizide 2 bölüm rol alacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

ÖZLEM LEVAN DAVRAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Özlem Leman Davran, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2014 yılında Kırmızı adlı sinema filminde Yasemin karakteri için kamera karşısına geçen oyuncu Seksenler dizisinde Dilara karakterine hayat verdi. Özlem Leman Davran’ın son yapımı ise Star Tv’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisiydi, orada Seçil karakterine hayat verdi. Son Bahar isimli kısa filmin oyuncu kadrosunda yer alan Özlem Leman Davran’ın boyu 1.81 cm, yaşı ise 33. Özlem Leman Davran, 2019 yılında başarılı sanatçı Serdar Ortaç ile sevgili oldu. Magazin dünyasında oldukça tanınan Özlem Leman Davran’ın son adresi Kızılcık Şerbeti dizisi oldu.

BAKMADAN GEÇME!