Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında şoke eden olay! Aycan Kısmetse Olur evine dönemeyecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında şoke eden olay Aycan Kısmetse Olur evine dönemeyecek mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 19:25

Kısmetse Olur programı yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla takipçilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi. Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen evlilik programı Kısmetse Olur'da ilginç dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Seda Akgül'ün sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur'da Aycan için kritik karar verildi. Onur ile zamanında oldukça güzel bir ilişki yaşayan Aycan'ın Kısmetse Olur evine dönüp dönmeyeceğini Seda Akgül açıkladı. Peki, Kısmetse Olur 28 Şubat fragmanında neler yaşanacak? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 27 Şubat tarihli yeni bölümde Seda Akgül'ün erkenden eve gelmesi tüm adayları endişelendirdi Seda Akgül, adaylara aralarından bir kişinin eleneceğini söyledi ve ardından o ismi açıkladı. Evin kurallarına uymadığı için evden elenmesine karar verilen o isim Gökhan Sara oldu. Gökhan Sara'nın elenmesi üzerine Sibel Akbulut için bir ilk yapıldı ve gelin adayına seçenecek sunuldu. Sibel Akbulut kendi isteğiyle eve veda etti, böylece Kısmetse Olur'da iki veda birden yaşandı. Öte yandan Onur, Yağmur ve Farima tarafından kırmızı odaya çağrıldı. Onur'un yeni isimlerle görüşmesi 'Aycan eve dönmeyecek mi?' sorularına neden olmuş, ancak popüler gelin adayının durumuyla ilgili bir açıklama yapılmamıştı. Kısmetse Olur 28 Şubat fragmanıyla birlikte bu soruya yanıt geldi. 

Haberin Devamı

Seda Akgül ise Aycan hakkında verilen kararı açıklıyor. Aycan, eve dönecek mi? Kısmetse Olur'da evden rahatsızlığı nedeniyle bir süre ayrılan Aycan için karar veriliyor! Herkesin büyük bir merakla beklediği gelin adayı Aycan eve geri dönecek mi yoksa tamamen evden ayrılacak mı? İşte, bu sorunun yanıtı niteliğinde Kısmetse Olur 28 Şubat fragmanı!

Haberin Devamı

Aycan, neden evde yoktu?

Kısmetse Olur’da Onur’la evlilik yolunda ilerleyen Aycan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle programdan bir süreliğine ayrılmıştı. Haftalardır eve dönmeyen Aycan’ın Onur’la olan ilişkisi de sarsılmaya başlamıştı. Kısmetse Olur evinde Aycan’ın yokluğunda zor günler geçiren Onur’a ise Didem ve Adnan’dan destek geldi. Didem, Aycan’ın Onur’u bırakıp gitmesini, sorunlarla mücadele etmek yerine kaçmasına anlam veremediğini ifade etti. Onur ise onunla olan ilişkisinde şuanda ayrılıp ayrılmadıklarını bile bilmediğini kafasının karma karışık olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Haftanın finalinde neler oldu?

Kısmetse Olur 26 Şubat Pazar 2017'de yayınlanan haftanın finali bölümünde, Gözde haftalardır herkesin aklını kurcalayan sorunun yanıtını verdi! Aklında başka bir damat adayı olduğunu ancak ismini daha sonra açıklayacağını söylediği kişi damat adaylarından Onur oldu. Elemede haftanın birincileri seçilen Onur ve Didem'in ismi yazılamadı. Eleme potasına Ünal ve yeni gelin adayı Yağmur kaldı. Didem'in çeki alan isim olması gelinler evini koruma altına alınmasını sağladı. Ancak elemeden önce Ünal'ın yeniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması olayın seyrini değiştirdi. 

 

BAKMADAN GEÇME!