Kısmetse Olur gelin adaylarını hiç böyle görmediniz

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 07:35

Kısmetse Olur'da gelin adayları arasındaki saç saça kavga görenleri şok etti! Artık Kanald.com.tr üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur'un 'Görmedikleriniz Duymadıklarınız' bölümlerinde Tuğçe ve Didem'in saç saça baş başa kavga ettiği görüntüler verildi. Program takipçileri daha önce ekrana verilmeyen görüntüler karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte, Kısmetse Olur kavga görüntüleri!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da, 'Görmedikleriniz ve Duymadıklarınız' başlığı altında Emre ve Şehmus kavgası yayınlanmıştı. Emre ve Şehmus'un tekme tokat kavga videosunun etkisi daha geçmemişken bir olay yaratacak video daha geldi. Bu seferki video Tuğçe ve Didem kavgasının perde arkasını gösteriyor. Tuğçe ve Didem'in saç saça baş başa kavga ettiği video da sosyal medyada çok konuşulacağa benziyor. İşte, Kısmetse Olur'un popüler gelin adaylarından Tuğçe ve Didem'in olay yaratan kavgası!


Önceki gün yayınlanan bölümlerde ise Kısmetse Olur'un damat adaylarından Şehmus, Emre ile yaşadığı kavganın ardından yarışmadan diskalifiye edilmişti. İkilinin kavga görüntüleri Kanal D'nin internet sitesinde yayınlandı.Tekme tokat birbirine giren yarışmacılar, diğer damat adaylarının araya girmesiyle ayrıldı.

Haberin Devamı




Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

En son eleme bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kısmetse Olur'daki yeni gelişmeler merak ediliyor. Macerasına Kanald.com.tr üzerinden devam programın 20 Mayıs Cumartesi günü yayınlanan haftanın finali bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Ancak evden kimsenin gitmemesi her iki tarafında yüzünü güldürdü, simdi ise gözler yeni bölümde! Peki, yeni bölüm ne zaman?

Yeni bölümlerine bir süre ara veren Kısmetse Olur 'Görmedikleriniz Duymadıklarınız' bölümleriyle devam ediyor. Yeni bölüm tarihi için henüz bir açıklama yapılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!