Kısmetse Olur evinde büyük kavga

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 10:32

Kısmetse Olur yeni bölümü için bekleyiş sürerken programın daha önceki bölümlerinden bir kavga görüntüsü ortaya çıktı. Diskalifiye ile sonuçlanan kavganın görüntüleri ilk kez yayınlandı. Kısmetse Olur damat adayları arasındaki tekme tokat kavga görenleri şok etti. İşte, o kavgadan ilk görüntüler ve Kısmetse Olur'un internete özel yeni fragmanı!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un damat adaylarından Şehmus, Emre ile yaşadığı kavganın ardından yarışmadan diskalifiye edilmiştİkilinin kavga görüntüleri Kanal D'nin internet sitesinde yayınlandı.Tekme tokat birbirine giren yarışmacılar, diğer damat adaylarının araya girmesiyle ayrıldı.

Kısmetse Olur’dan internete özel fragman

Yeni bölümlerine bir süre ara veren Kısmetse Olur’dan yeni fragman geldi.  En son eleme bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kısmetse Olur 427. Bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte, Kısmetse Olur’dan internete öze yenil fragman ve son bölümlerde yaşananları kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

EN SON NELER OLDU, KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur 20 Mayıs Cumartesi günü heyecan ve gerilim dolu bir eleme bölümü ile izleyici karşısına çıktı Hafta boyunca tartışmaları ve kavgalarıyla gündeme gelen Melis ve İlkay arasında yine aile konu açıldı. İkili arasındaki gerginlik sonucu Melis, baygınlık gerçirdi. Melis'in bayılması bir anda herkesi korkuttu.Kısmetse Olur'da bu haftanın birincileri Farima ve İlkay oldu. Adaylar için kritik anlar gelmişti. Tüm adaylar evden elenmesini istediği kişiyi yazmak üzere oylamaya gitti. Yapılan oylama sonucunda ise elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Rabia, damatlar evinden ise Şerif oldu. Ancak zarftan çıkan 'eleme yok' yazısı tüm adayların yüzünü güldürdü. 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!