Kısmetse Olur Yağmur kimdir? Yağmur kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur Yağmur kimdir Yağmur kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 15:36

Kısmetse Olur'da Tuğçe Ergişi'nin yerine gelen gelin adayı Yağmur oldu. Önce damat adaylarının evine giren Yağmur, hakkında merak edilenleri açıkladı. Damatlar evinde aklında iki isim olduğunu belirten yeni gelin adayı, bu isimlerin kimler olduğunu gelinler evinde açıkladı. Peki, Kısmetse Olur Yağmur kimdir?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’un yeni gelin adayı Yağmur oldu. Bir evlilik yapan ancak 11 yıldır bekar olduğunu dile getiren Yağmur, Tuğçe Ergişi’nin yerine geldi. Peki, aklında iki aday olduğunu ifade eden Yağmur kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkında merak edilenler!

Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Yağmur, 1987 yılında doğdu. Başak burcu olan gelin adayının 11 yıldır bekar ve 12 yaşında bir kızı var. Motosiklet eğitmenliği yapıyor. Didem’in duruşunu beğendiğini dile getiren Yağmur, damat adaylarının kendisini tanımlaması istemesi üzerine kişiliğini şu sözlerle özetledi: “Konuşkanım, eğlenceliyim ama ilk başta biraz soğuk gibi görünebiliyorum.” Damatlar evinde aklında iki isim olduğunu belirten Yağmur, gelinler evinde o iki ismin Onur ve Tankut olduğunu açıkladı.

BAKMADAN GEÇME!