Kısmetse Olur yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Kanal D yayın akışı değişti mi?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yeni bölümü ne zaman yayınlanacak Kanal D yayın akışı değişti mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 12:15

Haftanın 7 günü ekrana gelen Kısmetse Olur'un yeni bölümlerinin yayınlanmaması kafalarda soru işaretine neden oldu. Kanal D'nin yayın akışında yer almayan programın akıbetini merak eden izleyiciler, Kısmetse Olur eleme bölümü veya yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi sorulara yanıt aradı. İşte, Kısmetse Olur'un yeni bölümlerinin akıbeti ve Kanal D yayın akışında yer almamasının nedeni!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur eleme bölümünün ertelenmesi ardından 12 Aralık tarihli yeni bölümü de Kanal D'nin bugünkü yayın akışında yer almadı. Seda Akgül'ün sunduğu yapımcılığını Production House'un üstlendiği Kısmetse Olur'un yeni bölümü merak edildi. Peki, Kısmetse Olur eleme bölümü ne zaman yayınlanacak? Eleme bölümü bu hafta yayınlanmayacak mı? İşte, programın Kanal D yayın akışında yer almamasının nedeni ve detaylar! 

Evlilik programı Kısmetse Olur’un bu gece yayınlanacak olan eleme bir diğer adıyla haftanın finali bölümünün yayın akışından çıkartıldı. Elenecek ismin belirleneceği Kısmetse Olur haftanın finali bölümü ertelendi. Türkiye'de dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen canlı bomba saldırısı nedeniyle yasta! 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul'da meydana gelen menfur terör saldırısı sonucunda pek çok polis ve sivil yaralandı, hayatını kaybetti. Olaylar sonucunda ülke genelinde ulusal yas ilan edildi. Bu nedenle birçok kanal yayın akışında değişikliğe giderek eğlence programlarını yayın akışından çıkardı. Bu programlardan biri de Kısmetse OIur programı oldu. Kısmetse Olur eleme bölümü ne zaman? Sorusuyla ilgili bir açıklama yapılmadı ancak hafta içerisinde eleme bölümünün yayınlanması bekleniyor. İşte, Kısmetse Olur eleme bölümü fragmanı!

Haberin Devamı

HAZAL MI ELENECEK?

Eleme bölümünü erteleyen programın 11 Aralık tarihli haftanın finali fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış, elenecek isme dair öngörüler yapılmaya başlanmıştı. Program sunucusu Seda Akgül, eve bu kez 3 ismin birden veda edeceğini açıklaması ardından Aycan ve Hazal’ın birbirlerine sarılarak ağlaması, Kısmetse Olur’dan Hazal mı elenecek? sorusunu gündeme getirdi. Bu sorunun yanıtının hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.

HAFTA İÇİN SÜRPRİZİ

Elenen isimlerin yanı sıra yeni gelen adaylarıyla da gündeme gelen Kısmetse Olur’da geçtiğimiz hafta büyük bir sürpriz yaşandı. Eve 3 damat adayı birden geldi. Hem yarışmacılar hem de ekran başındakiler neler olacağını merak istendi.  Eve konuk olarak gelen 3 damat adayı kendini tanıttı, Kısmetse Olur evine yeni girecek ise gelinlerin oyları belirledi. Gelin adayları, seçimini Gürkan'dan yana kullandı.Seda Akgül'ün "sevdiğiniz damat adaylarından biri gidebilir" açıklaması ise panik havasına neden oldu. Ancak evden henüz sürpriz bir oylamayla giden damat adayı olmasa da ilerleyen günlerde Kısmetse Olur evinde bu konuda da bir sürpriz olabileceği düşünülüyor.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ

Kısmetse Olur’a veda eden son isim gelinlerden evinden çıkmıştı. 4 Aralık Pazar günü yayınlanan haftanın finali bölümünde damatlar evinden Şahin, gelinler evinden ise Nazlı evden gitmeleri için en çok adı yazılan isimler olmuştu. Kısmetse Olur’da kim elendi? Sorusuna son yanıtı veren ise 10 bin TL’lik çekin sahibi olmuştu. Damatlar evinin popüler damat adayı Semih Öztürk, haftanın ödülünün sahibi olunca Nazlı eve veda eden isim oldu.Kısmetse Olur’dan kim elendi sorusunun yanıtı Nazlı olunca eve yeni gelecek ismin gelinler evine olacağı kesinleşti. Veda ardından eve gelen yeni gelin adayı ise Sibel Akbulut oldu. 

BAKMADAN GEÇME!