Kırgın Çiçekler yeni fragmanında şok: Eylül ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni fragmanında şok: Eylül ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 09:39

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Yetimhanede yetişen genç kızların hikayesini anlatan Kırgın Çiçekler'in 74. bölüm fragmanındaki sahneler 'Eylül ölecek mi?' sorularına neden olurken; Mesude tarafından bıçaklanan Kemal'in durumu da merak konusu oldu. İşte, Kırgın Çiçekler yeni fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanında uçkuru yüzünden iyice gözü dönen Kemal, Eylül'ü metruk bir evin içerisine kurduğu hapishane düzeneği içerisinde ölüme terk ediyor Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanında Eylül'ün kurtulması için büyük bir çaba gösteren arkadaşları, bir şekilde kurtardıkları Eylül'ü yaşatmak için mücadele veriyor. İşte, Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanı ve yeni bölüm öncesi detayları

Kemal tarafından kapana kıstırılan Cemre ve Serkan inşaat çukurunun içinde ölümle burun buruna gelir. Feride, Toprak ve kızlar Cemre'nin yokluğunu fark ederek telaşlanır. Güney ve Songül nikâh masasına oturunca Sadullah, Songül'ü evlatlıktan reddeder. Ayağa kalkan Mesude, Kemal'i bıçaklar. Kemal ölmek üzereyken hastaneye kaldırılır. Kızlar büyük bir açmazın içine düşer. Eylül'ün hayatının kurtulması için Kemal'in yaşaması gerekmektedir. Endişe ile beklerken, Kemal herkese çok kötü bir sürpriz hazırlar.

Haberin Devamı

Eylül’ün yaşam mücadelesi

Kızlar, Eylül'ü Kemal'in kaçırdığını öğrenerek, durumu polise bildirirler. Kemal sorguda tüm suçlamaları reddeder. Peşinde polis olduğu için Eylül'ün yanına gitmez. Eylül ise aç ve susuz bir şekilde yaşam mücadelesi vermektedir. Mesude, Kemal'e fark ettirmeden ayağa kalkar. Songül, Zehra'nın oyununa gelerek Sadullah'a karşı çok zor durumda kalır. Güney, Songül'ü kaybetmemek için evlenme teklif eder. Cemre ve Serkan Eylül'ü bulmak için Kemal'i takip ederken tuzağa düşerler. Kemal, Cemre ve Serkan'ı ölüme terk ederek kaçar.

 

BAKMADAN GEÇME!