Kırgın Çiçekler son bölüm ardından yeni fragman geldi: Eylül vuruldu mu?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler son bölüm ardından yeni fragman geldi: Eylül vuruldu mu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 10:07

Kırgın Çiçekler dün akşam 90. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Pazartesi akşamlarının dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler’in son bölümünde kanser teşhisi konulan Serkan’ın hali ekran başındakileri de derinden etkiledi. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ise kısa sürede yayınlandı. Yeni görüntülerde patlayan silah Eylül’ün akıbeti konusunda merak uyandırdı.

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kırgın Çiçekler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Serkan ve Cemre'nin romantik gecesi kabusa döndü. Serkan bayılınca hastaneye gittiler. Doktor kanser teşhisi koyunca Cemre yıkıldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından Kırgın Çiçekler 91. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kırgın Çiçekler yeni bölümünden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serkan ve Cemre'nin romantik gecesi kabusa döner. Serkan bayılınca hastaneye giderler. Doktor kanser teşhisi koyunca Cemre yıkılır. Feride, komiser Ali'nin teklifiyle çocuk şube için danışmanlık yapmaya başlar. Yeni gelen dava dosyası herkesin kanını dondurur. Güney'in Zehra'ya tahammülü kalmayınca evde ipler gerilir. Kader, kendisini savunmayan Meral'i kardeşlikten siler. Sadri Bey'in yeğeni Ejder yanlarına taşınınca Meral için zor günler başlar. Ejder, Meral'in gerçek torun olduğuna inanmayarak geçmişini araştırmaya başlar… 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Banu'nun yurdu ateşe vermesinden sonra, Meral tüm olan bitenden kendini suçlamaktadır. Herkes yaşananların şokuyla hayatına devam etmeye çalışır. Songül, evi geçindirebilmek için tekstil atölyesinde işe başlarken, Güney, Üniversitedeki ilk yılının heyecanını yaşamaktadır. Feride, genç komiser Ali ile tanışarak, çocuk şube için danışmanlık yapar. Sadri, Meral'e dna testi yaptırmak için bütün hazırlığı tamamlar. Meral her şeyin ortaya çıkacağını anlayarak korku içinde kalırken, Zehra durumu kurtarmak için sinsi bir plan yapar.

BAKMADAN GEÇME!