Kiralık Aşk 61. bölüm yeni fragmanında Defne'den şaşırtan teklif

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 61. bölüm yeni fragmanında Defneden şaşırtan teklif
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 09:11

Kiralık Aşk macerası için geri sayım sürerken dizinin yeni fragmanları hem yürek hoplattı, hem de merak uyandırdı. Cuma günü 61. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Kiralık Aşk'ın 61. bölüm fragmanlarına bakılırsa yeni bir aşk filizleniyor. Defne ise yeniden Ömer'in asistanı olmaya hazırlanıyor. Peki, Pamir cephesinde neler oluyor? İşte Kiralık Aşk 61. bölüm yeni fragmanları ve sürpriz detaylar!

Haberin Devamı

Kiralık Aşk yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanıyla bombayı patlattı. Kiralık Aşk yeni bölümü heyecanla beklenirken yayınlanan fragmanlar, dizinin takipçilerini meraklandırdı. Cuma günü kaldığı yerden devam edecek olan dizinin yeni bölümünde sürpriz bir aşk filizleniyor. Defne ise yeniden Ömer'in asistanlığını üstleniyor. Kiralık Aşk 61. bölüm yeni fragmanında öne çıkan diğer detaylar neler? İşte, çarpıcı gelişmelerin sinyalini veren Kiralık Aşk 61. bölüm yeni fragmanları!

Dizinin yeni bölümü yine romantizm dozu yüksek sahnelerin sinyalini verdi. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı Kiralık Aşk'ın ilk fragmanına öpüşme sahneleri damga vuruyor. Ancak bu kez öpüşenler Ömer ve Defne değil, dizide bu hafta yeni bir aşk filizleniyor. Aynı otelde kalmaya başlayan Sinan ve Seda arasında ateşli anlar yaşanırken; Ömer ve Defne çifti birbirlerini baştan çıkarmanın derdinde! Peki, Ömer’in odasına girdiği anda büyük bir şaşkınlık yaşayan Defne’nin karşılaştığı manzarada ne var? 

Haberin Devamı

İlk fragmandan kısa bir süre sonra yayınlanan Kiralık Aşk 61. bölüm 2. fragmanında ise Ömer ve Defne, geçmişe doğru bir yolculuk yapıyor. Defne, Ömer'in isteği üzerine Neriman ile tanışma hikayesini anlatıyor. Fragmanda bir itirafta Pamir'den geliyor. Ömer ile girdiği savaştan galip gelme ümidini kaybetmeye başlayan Pamir, Neriman ile planlarını itiraf ediyor. Öte yandan Ömer'in asistanı hastalanınca Defne'den bir teklif geliyor. Defne'nin asistanlığa aday olmasıyla ikili yeniden eski günlere gidiyor.

Bu haftaki bölümde Defne’ye kurlar yapan Sinan, Ömer ve Seda, iş gereği konaklamak zorunda kalıyor. Duygularını daha fazla bastıramayan Seda, duygularını Sinan’a aktarmak için onun kapısını çalıyor ve olanlar oluyor. Geçmişte aşk acısını çeken ikili arasında ateşli dakikalar yaşanıyor. Öte yandan Ömer ve Defne’de yeniden kavuşmanın tadını çıkarıyor. Defne, nazlanırken Ömer bir sürpriz hazırlıyor. Otel odasına giren Defne büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

Haberin Devamı

ALTIN KELEBEK’E DAMGA VURDULAR

Televizyon ve müzik dünyasının 'en iyi' isimlerinin ödüllendirildiği Altın Kelebek ödülleri gecesinde ödül alan projelerden biri de Kiralık Aşk oldu. Ekranlardaki macerasını başarılı bir şekilde sürdüren dizi “En İyi Komedi Dizisi” kategorisinde ödül alırken dizinin başrol oyuncuları Barış Arduç ve Elçin Sangu da Altın Kelebek ödülünü almaya kazandı. Birbirlerine çok yakıştırılan Barış Arduç ve Elçin Sangu en iyi komedi dizisi kadın ve erkek oyuncuları olarak ödüllerini aldı. Barış Arduç ve Elçin Sangu’ya ödüllerini Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, oğluyla birlikte sundu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!