Kardeşlerim 28. son bölüme Kadir'in öğrendiği şok gerçek damga vurdu! İşte Kardeşlerim son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlerim 28. son bölüme Kadirin öğrendiği şok gerçek damga vurdu İşte Kardeşlerim son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2021 03:40

Kardeşlerim 28. son bölüm izleme ekranı erişime açıldı. Cumartesi akşamları seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim'in 13 Kasım tarihli son bölümünde Kaan kostümlü baloda başına gelen kötü sürprizle zor bir duruma düşerken, Nebahat de yaşadığı şokun etkisiyle çılgına döndü. Dizinin final anına ise Kadir'in babasını kimin öldürdüğünü öğrenmesi damga vurdu. İşte, Kardeşlerim 28. son bölüm izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Haberin Devamı

Kardeşlerim son bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim'in cumartesi akşamı yayınlanan 28. bölümünde babasından umduğu desteği alamayan Kaan’ın eline Akif’e darbe vurabilecek çok büyük bir fırsat geçti. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

KARDEŞLERİM 28. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaan kostümlü baloda başına gelen kötü sürprizle zor bir duruma düşerken, Nebahat de yaşadığı şokun etkisiyle çılgına döner. Kostüm balosunda yaşananlar çocukların okuldaki yeni gündemini oluştururken, Akif Nebahat’i sakinleştirmenin yollarını aramaktadır. Aybike ve Şengül cephesinde, Berk’le ilişkilerini ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanırken, Kadir ve Emel de beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar. Babasından umduğu desteği alamayan Kaan’ın eline Akif’e darbe vurabilecek çok büyük bir fırsat geçer.

Haberin Devamı

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!