Kara Sevda 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal cezaevine mi girecek?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kemal cezaevine mi girecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 09:51

Kara Sevda 63. bölüm fragmanı nefes kesen son bölümün hemen ardından merak konusu oldu. Entrika yüklü sahneleriyle ön plana çıkan dizinin son bölümünde Asu'yu son gören Kemal, zanlı olmakla suçlandı, final sahnesi muammalı bir şekilde yapıldı. Kemal'in akıbeti Kara Sevda dizisinin yeni bölümde belli olacak. Peki, Kara Sevda 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu sorunun yanıtı ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

Kara Sevda son bölümünde yaşananlar nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Asu öldü mü? sorusunun yanıt bulduğu son bölümde Kemal'in zanlı olarak suçlanması hem Nihan'ı hem de ekran başındakileri şaşırttı. Güzel oyuncu Gizem Karaca’nın da kadroya dahil olduğu Kara Sevda 62. bölümünde Asu’nun yatağındaki kan izleri ve diğer tüm detaylar Kemal’i zor durumda bıraktı. Son bölüm finalinde katil olmakla suçlanan Kemal ve Emir’in karşı karşıya geldiği anlar nefeslerin tutulmasına sebep oldu. İzleyiciler, şimdi büyük bir heyecanla Kara Sevda yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Peki, Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal tutuklanacak mı?

Kara Sevda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asu’nun odasında bulunan korkunç izler ve deliller Asu’nun öldürüldüğünü gösterirken, polisler cesedini bulmak için harekete geçti. Kemal ve Nihan, bu cinayet soruşturmasını incelemek için görevlendirilen Komiser Mercan’la bu sırada tanıştı. Mercan, bu tanışıklığın Kemal ve Nihan’la daha uzun karşılaşmalar içereceğini ima ederken, Nihan, Mercan’ın Kemal’e tavırlarından ilk andan rahatsız oldu. Kemal’in ise huzursuz olduğu kimsenin bilmediği başka bir gerçek vardı: Asu’yu son gören kendisiydi ve karşına çıktığında sarhoştu.

Haberin Devamı

Öte yandan Asu’nun Ozan cinayetindeki rolüyle ilgili gerçekleri bilen tek insan olan Gürcan’dan kötü haber geldi. Umutların tükendiği anda, Ozan’a yapılacak otopsiyle ilgili gerekli izin çıktı.

Zeynep ve Hakan nikah tarihi aldı. Zeynep, bu kararını son kez Emir’e bildirmek için karşısına çıktığında Emir’den beklemediği bir restle karşılaştı. Kemal’in etrafı Asu’nun cinayetiyle sarıldığında kurtuluşu için tek bir yol vardı. O yolun önündeki en büyük engel ise Emir Kozcuoğlu’ydu.

ASU ÖLDÜ MÜ?

Kara Sevda 62. bölümün başından beri sorulan ‘Asu öldü mü?’ sorusu finale doğru netleşti. Asu’nun ölmediği Kemal için yeni tuzak hazırladığı ortaya çıktı. Kemal ve Nihan’ın kavuşmasını istemeyen Asu, Tufan’ın da yardımıyla korkunç bir plan yaptı ve başta Kemal olmak üzere herkesin kendisinin öldürüldüğünü düşünmesini sağladı.

 

BAKMADAN GEÇME!