Kapıcılar Kralı nerede çekildi, oyuncuları kimler? İşte Kapıcılar Kralı oyuncularından Sevda Ferdağ’ın son hali

Güncelleme Tarihi:

Kapıcılar Kralı nerede çekildi, oyuncuları kimler İşte Kapıcılar Kralı oyuncularından Sevda Ferdağ’ın son hali
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2022 15:57

Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları arasında birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden biri olan Kapıcılar Kralı bu akşam yeniden izleyici karşısına çıkacak. Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Kapıcılar Kralı filminde oynayan Sevda Ferdağ son haliyle gündemde.

Haberin Devamı

Kapıcılar Kralı oyuncuları ve çekim yerleri araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Zeki Ökten'in oturduğu, Türk sinemasının efsane filmlerinden olan Kapıcılar Kralı izleyenleri gülmeye doyuracak. Kemal Sunal'ın baş rolünde olduğu film Beyoğlu Cihangir'de çekilmiştir. İşte Kapıcılar Kralı oyuncularından Sevda Ferdağ’ın son hali ve filme dair merak edilenler

KAPICILAR KRALI OYUNCULARI

Kapıcı Seyit'in başına gelenleri ele alan filmin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Sevil Üstekin, Bilge Zobu, Can Kolukısa, Güner Sümer, Şevket Altuğ, Feridun Çölgeçen, Özcan Özgür, Mine Zeren, Yüksel Gözen, Ekrem Dümer, Hikmet Gül, Güler Ökten, Fatoş Tez, Gülten Ceylan gibi isimler yer alıyor.Kapıcı Seyit'in başına gelenleri ele alan filmin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Sevil Üstekin, Bilge Zobu, Can Kolukısa, Güner Sümer, Şevket Altuğ, Feridun Çölgeçen, Özcan Özgür, Mine Zeren, Yüksel Gözen, Ekrem Dümer, Hikmet Gül, Güler Ökten, Fatoş Tez, Gülten Ceylan gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Gerçek adı Lütfiye Dumrul olan sinema sanatçısı Sevda Ferdağ, son haliyle konuşuluyor. 1970'li yılların beğenilen yüzlerinden olan Ferdağ’ın rol aldığı diziler arasında Yaprak Dökümü de bulunuyor. Kariyeri boyunca Müşfik Kenter, Tarık Akan ve Kemal Sunal gibi ünlü yıldızlarla rol aldı.

Kapıcılar Kralı nerede çekildi, oyuncuları kimler İşte Kapıcılar Kralı oyuncularından Sevda Ferdağ’ın son hali

KAPICILAR KRALI FİLMİ KONUSU

1976 yılı yapımı olan Kapıcılar Kralı filminde, İstanbul'un bir apartman dairesinde yaşananlar mizahi bir şekilde konu alınıyor. Kapıcı Seyit, her biri birbirinden farklı, tuhaf ve zorlukları olan tüm daire sakinlerini parmağında oynatmaktadır. Aynı zamanda mahalledeki üç apartmanı ailesiyle birlikte idare eder. Ancak kılıbık yönetici istifa edip yerine sert ve acımasız albay gelince kârlı ve rahat günleri sona erer. Adeta askeri bir disiplin uygulayan albay, Seyit ve ailesini oldukça zorlar. Ancak kurnazlığı ve işini kitaba uydurma becerisi sayesinde Seyit yine ayakta kalmayı başarır. Büyük şehirde gözünü açmaya ve sistemin nimetlerinden payını kapmaya çalışır.

BAKMADAN GEÇME!