Kalush Orchestra Grubu kimdir? Eurovision 2022'de Ukrayna'yı birinci yapan Kalush Orchestra Grubu hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Kalush Orchestra Grubu kimdir Eurovision 2022de Ukraynayı birinci yapan Kalush Orchestra Grubu hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2022 03:24

Kalush Orchestra Grubu, 2022 Eurovision Şarkı Yarışması'nın finali sonrası gündeme geldi. Tüm dünyanın heyecanla takip ettiği 2022 Eurovision'da Ukrayna'yı temsil eden Kalush Orchestra'nın "Stefania" isimli şarkısı 631 puan ile birinci oldu. Ukraynalı Rap müzik grubu olan Kalush Orchestra toplam 5 üyeden oluşuyor. 2019 yılından beri popüler olan grup en büyük başarısını Eurovision'da alarak dünyaya adından söz ettirdi. Peki, Kalush Orchestra Grubu kimdir? İşte, Ukrayna'yı temsil eden Kalush Orchestra Grubu ile ilgili bilgiler

Haberin Devamı

Ukrayna'yı Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil eden Kalush Orchestra Grubu ülkesine unutulmayacak başarı kazandırdı. Toplam 40 ülkenin katıldığı ve 25 ülkenin finale kaldığı 66. Eurovision şarkı yarışmasının kazananı Ukrayna oldu. İtalya'da gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kalush Orchestra "Stefania" isimli şarkı ile birinciliği göğüsledi. Türkçe okunuşuyla Kaluş olan grup Def Jam Recordings müzik şirketi ile çalışıyor.

KALUSH ORCHESTRA GRUBU KİMDİR?

Türkçe okunuşuyla Kaluş, Ukraynalı Rap müzik grubudur. Grup rapçi Oleh Psiuk, multi-instrumentalist Ihor Didenchuk, ve DJ MC Kilimmen'den oluşmaktadır. Grup, 2022 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Ukrayna'yı "Stefania" adlı şarkı ile temsil etti.

Eurovision 2022 Ukrayna Temsilcisi Kalush Orchestra Hangi Şarkıyı Söyledi?

Haberin Devamı

Kalush Orchestra, Eurovision 2022'ye'Stefania' adlı şarkıyla katıldı. Grup toplamda 631 puan ile birinci oldu.

Def Jam Recordings müzik şirketi ile çalışan Kalush Orchestra, 2019 yılından beri etkinliğini sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!