Kalp Yarası 11. son bölümde Ayşe'ye gözaltı şoku... İşte Kalp Yarası son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kalp Yarası 11. son bölümde Ayşeye gözaltı şoku... İşte Kalp Yarası son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2021 02:25

Kalp Yarası son bölüm kesintisiz izle ekranı yayınlandı. Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Kalp Yarası'nın 13 Eylül tarihli 11. son bölümünde Baha'nın ortaya çıkıp "Ayşe benim eski nişanlım" demesiyle her şey alt üst olurken, Baha'nın silahlı saldırıya uğraması izleyenleri şoke etti. Dizinin final anında polislerin Ayşe'yi cinayetten gözaltına almak istemeleri ise Kalp Yarası 11. son bölüme damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kalp Yarası son bölüm full izle ekranı ve bu hafta yaşananların özeti.

Haberin Devamı

Kalp Yarası son bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında 13 Eylül Pazartesi sevenlerinin karşısına çıkan Kalp Yarası'nda bu hafta Ayşe'nin kendisine yalan söylediğini anlamasıyla hayal kırıklığına uğrayan Ferit'in verdiği karar heyecan yarattı. Ayşe ve Ferit'in hayatını tümüyle değiştirecek olan vurulma sahnesi ise gözleri dizinin yeni bölüm fragmanına çevirdi. Dizinin son bölümünü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

KALP YARASI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KALP YARASI 11. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit ve Ayşe gerçekten karı koca olmanın keyfini yaşarken, Baha'nın ortaya çıkıp "Ayşe benim eski nişanlım" demesiyle her şey alt üst olur. Ayşe'nin kendisine yalan söylediğini anlamasıyla hayal kırıklığına uğrayan Ferit, bir karar aşamasındadır. Ayşe ise her şeyden habersiz, aşkın büyüsüne kapılmış haldedir. Ancak Ferit'in verdiği karar onun da hayatını alt üst edecektir.

Haberin Devamı

Hande, Ayşe'den kurtulmuş olmanın sevincini yaşamaktadır. Ancak Baha tehlikesi henüz ortadan kalkmamıştır. Bu durumun farkında olan ve iyice köşeye sıkışan Hüseyin bir karar alır. Bu karar Ayşe ve Ferit'in hayatını tümüyle değiştirecektir.

Adnan'ın yaşadığı sağlık problemi ise konakta ve şirketteki tüm dengeleri değiştirir. Geçmişin sırlarıyla birlikte Sancakzadelerin hiç bilmedikleri bir düşman kendini gösterir.

KALP YARASI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor. 

BAKMADAN GEÇME!