Kalp Atışı 8. yeni bölüm fragmanı: Eylül'ü bekleyen tehlike ne?

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı 8. yeni bölüm fragmanı: Eylülü bekleyen tehlike ne
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 14:15

Kalp Atışı 8. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Cuma akşamlarının heyecan dozu yüksek sahneleriyle dikkatleri üzerine toplayan dizisi Kalp Atışı yeni bölüm fragmanına Ali Asaf ve Eylül'ün samimi görüntüleri damga vurdu. Öte yandan Eylül'ün tehlikede olduğunu gösteren detaylar da dikkat çekti. İşte Kalp Atışı 8. bölüm fragmanı ve yeni bölüm ipuçları!

Haberin Devamı

Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sırlarla örülü senaryo örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken dizinin Kalp Atışı’nın son bölümünde Eylül ve Ali Asaf arasında romantik anlar yaşanmış, final sahnesi ardından ‘sevgili mi oldular?’ sorusu akıllara gelmişti. İşte merak uyandıran Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmet’in geçirdiği büyük motosiklet kazası Eylül’ü çok üzer. Ali Asaf kazanın ardından gerekli tüm müdahaleyi yaparken, tedaviye Sinan’ın karışması olayları çığırından çıkarır. Bahar’ın geçirdiği kötü olay sonrası gösterdiği büyük değişim hem Hastane hem de Ali Asaf tarafından olumlu karşılanır.

Süleyman ve Sinan’ın, Ziyanur ile gerginliği de oldukça tehlikeli restleşmelere varmıştır. Eylül, hastanede karşılaşmalarının ardından, geçmişine gömdüğü babasının, tekrar hayatına girmek istemesinden oldukça rahatsız olur. Ali Asaf’ın sporcu bir hastası için, hastanede ilk kez gerçekleştireceği uyanık beyin ameliyatı, herkeste büyük ilgi uyandırır. Esma’nın Eylül için hazırladığı sürpriz gece ise, Ali Asaf’ın Eylül’e çocukluğunu hediye etmesi için müthiş bir fırsattır. İkisi arasında ki yakınlaşma Oğuz’un canını sıkarken, Ali Asaf ve Eylül bir ilki yaşarlar.

 

BAKMADAN GEÇME!