Kalp Atışı 20. bölüm 2. fragmanı merak uyandırdı: Gri çantada ne var?

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı 20. bölüm 2. fragmanı merak uyandırdı: Gri çantada ne var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 17:44

Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak olan Kalp Atışı 20. bölümüne dair çarpıcı tüyolar veren fragmanda gri çanta merak uyandırdı. Peki Ali'nin peşine düştüğü gri çantada neler var? Evlilik teklifinde hayal kırıklığı yaşayan Esma'nın sürprizi herkesi nasıl şaşırtacak? İşte Kalp Atışı 20. bölüm fragmanları ve detayları!

Haberin Devamı

Kalp Atışı yayınlanan 20. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatacak. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Kalp Atışı yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Eylül mucizesine sahip çıkmış, Ali Asaf ile evlilik yolunda hızla ilerlemektedir. İşte, Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kalp Atışı'nın 20. Bölümünde; Eylül mucizesine sahip çıkmış, Ali Asaf ile evlilik yolunda hızla ilerlemektedir. Nazlı ise buna engel olmak için ne gerekiyorsa yapmayı kafasına koymuştur. Evlilik teklifinde hayal kırıklığı yaşayan Esma ise izleyenleri bir kez daha şaşırtacaktır. Hastane içinde baba ve oğul arasında bir savaş başlamış, Sinan’ın planları Süleyman’ın canını sıkarken, hastanedeki büyük tehlikenin kimse farkında değildir.  Günün sonunda hastaneye bırakılan sahipsiz çanta, bir babanın intikamı, başkalarının hayatını her zaman kendi hayatının önüne koyan Eylül ise ölüme meydan okuyan bir kahraman olacaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kalp Atışı’nın 19. bölümünde yıllar sonra abla kardeş arasındaki o güçlü bağ yeniden kurulmuştur. İpek artık Eylül’le beraber yaşamaya başlar. Diğer tarafta Nazlı’nın paylaştığı büyük sır Ali Asaf için beklenmedik bir sürprize dönüşür. O güne kadar hayatı mücadele içinde geçen Eylül ise bu kez aşkı için savaşmaktadır. Güllerle süslenmiş yer o sihirli soruyu bir kez daha sordurur ona. Cevap bazıları için büyük hayal kırıklığı olacaktır. 

BAKMADAN GEÇME!