Kalbimdeki Deniz bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 22:43

Kalbimdeki Deniz dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kalbimdeki Deniz'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Deniz'in, Figen'in vücudundaki morluklardan bahsetmesiyle Ece işkillendi ve Figen'den gerçekleri öğrendi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kalbimdeki Deniz dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitledi. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren soluksuz takip edilen dizi Kalbimdeki Deniz bu hafta büyük bir heyecan yaşandı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Diyar'ın abilerinin eve ani gelişi herkesi şok etti ve ortalık karıştı. Mirat ve Deniz, aşklarını gizli ve kaçamak yaşamaya başladı. Son bölümün bitmesiyle birlikte yeni bölüm için hemen diziseverler arayışlara başladı. Peki, Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Artun, Deniz tarafından reddedilişin şokunu yaşarken, Mirat ve Deniz sonunda yüzleşir ve birbirlerine olan aşklarını itiraf ederler. Deniz, Hülya'nın gözünün Mirat'ta olduğunu anlar ve onunla oynamaya başlar. Diyar'ın abilerinin eve ani gelişi herkesi şok eder ve ortalık karışır. Mirat ve Deniz, aşklarını gizli ve kaçamak yaşamaya başlarlar. Hülya'nın, Deniz'in ağzından yazdığı mektubu alan Alihan, Şebnem'e dönüş yapar ve cezaevinden çıkar çıkmaz evlenme kararı alırlar. Ece, annesine destek olmak için gizlice mankenlik işine girişse de bu durumdan ve Volkan'la samimiyetinden rahatsız olan Mustafa'ya tartışır ve mankenlik yapmaktan vazgeçtiğini söyler. Deniz'in, Figen'in vücudundaki morluklardan bahsetmesiyle Ece işkillenir ve Figen'den gerçekleri öğrenir. Ferhat'ın nikah sırasında tutuklanması Figen ve ailesinde büyük değişimlere yol açarken, Ece ve Mustafa için bir güven krizi kapıdadır. Deniz'i Mirat'a kaptıran Artun, Hülya'yı son bir kez daha kullanır ve Mirat'a intikamını taçlandıracak bir tuzak kurar.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Figen'in intihar girişimi herkesi etkiler ama Turgut kızını evlendirme konusunda kararlıdır. Mirat ve Deniz aralarındaki yanlış anlaşılma ve kıskançlığın etkisiyle gergin zamanlar geçirirken, Artun ve Hülya da bu durumdan yaralanmanın yollarını ararlar. Mustafa ve Berke'nin karıştığı kaza, iki aileyi karşı karşıya getirir ve İbrahim, Zahide'nin evini basar. Raşel İngiltere'ye eli boş ve buruk dönerken, Artun Deniz'in sempati ve güvenini kazanmak için adımlar atar. Hülya ise bir yandan Deniz ve Mirat'ın arasını açmaya, diğer yandan Nejat'ı elden kaçırmamaya çalışır. Diyar ilk kez abisi Şirzat'la nerdeyse burun buruna gelir ve kabusu canlanır.  Artun'un yaptığı ince planla Deniz'e evlenme teklif edeceğini Hülya'dan öğrenen Mirat deliye döner.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!