Kadın dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2018 22:41

Kadın dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine dramatik anlar yaşatmaya devam etti. Özge Özpirinçci, Caner Cindork ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerini paylaştığı Kadın dizisinin son bölümünde Sarp’ın telefonunu Enver’in gönderdiğini öğrenen Bahar gerçekleri öğrenmek için Enver ile yüzleşti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kadın dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine hareketli anlar yaşatmaya devam etti. Her hafta salı akşamı izleyicileriyle buluşan Kadın dizisinin son bölümünde ilginç anlar yer aldı. Son bölümde Arif’i çok seven Nisan ve Doruk her fırsatta Arif’i görmek istedi ve bu durum Arif ile Bahar’ın daha çok vakit geçirmesine neden oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sarp’ın telefonunu Enver’in gönderdiğini öğrenen Bahar gerçekleri öğrenmek için Enver ile yüzleşir. Enver’in yalan söylemeyeceğini düşünen Bahar, Enver ne derse inanmaya hazırdır. Enver ise Bahar’ın telefonda gösterdiği mesajlardan sonra Şirin’den daha fazla utanmaya başlamıştır. Arif’i çok seven Nisan ve Doruk ise her fırsatta Arif’i görmek ister ve bu durum Arif ile Bahar’ın daha çok vakit geçirmesine neden olur. Şirin, Nisan ve Doruk sayesinde bir açık daha verecektir. İyice köşeye sıkışmaya başlayan Şirin bu olaydan da söylediği yalanlarla kurtulabilecek midir?

 

BAKMADAN GEÇME!