Kadın son bölümde Doruk'a ne oldu? Yeni fragman merak uyandırdı

Güncelleme Tarihi:

Kadın son bölümde Doruka ne oldu Yeni fragman merak uyandırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 23:09

Kadın dizisinin son bölüm finalinin hemen ardından yeni fragman yayınlandı. Duygu yüklü sahnelerin ağırlıklı olduğu Kadın'ın son bölümünde Sarp'ın telefonu Enver ve Hatice arasında yeni bir krize neden oldu. Son bölümde telefon Bahar'ın eline geçti ancak finale Doruk'la ilgili haber damga vurdu. Peki Doruk'a ne oldu? İşte Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Kadın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kadın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Enver, Sarp’ın telefonunun Şirin’de olduğunu öğrendi ve onu bir şekilde Bahar'a ulaştırmaya karar verdi. Son bölüm finalinde Sarp'ın telefonu eline geçen Bahar ilk yaşadığı şoku atlatamadan kendi telefonundan gelen haberle sarsıldı. Telefondaki sesin ne söylediğini merak eden izleyiciler için ilk tüyo Kadın dizisinin 8. bölüm fragmanıyla geldi. İşte yeni bölümden ilk görüntüler ve son bölümde yaşananlar!



Enver, Sarp’ın telefonunun Şirin’de olmasının şokunu hala atlatamamışken telefonda Şirin’in vapurdaki görüntülerini de görünce yıkılır. Hatice’nin hastaneden taburcu olmasının ardından her şey eski haline döner. Şirin’in tüm davranışlarını alttan alan Hatice, Şirin’in isteği üzerine Enver’den Sarp’ın telefonunu almaya çalışır. Ama Enver, çoktan telefonu Bahar’a göndermiştir. Hatice telefonda Bahar’ın görmemesi gereken şeyler olduğunu düşünerek telefonun peşine düşer. Bunun üzerine telefona ilk ulaşan Bahar mı, yoksa Hatice mi olacaktır?

 

BAKMADAN GEÇME!