Justin Bieber kimdir, kaç yaşında? Survivor’da Justin Bieber konseri

Güncelleme Tarihi:

Justin Bieber kimdir, kaç yaşında Survivor’da Justin Bieber konseri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 17:25

Survivor’da bu akşam Justin Bieber konseri için kıran kırana bir mücadele yaşanacak. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’ın bu akşamki bölümünde yarışmayı kazanan takım Meksika’ya giderek Justin Bieber konserine katılacak. Peki, Justin Bieber kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

Survivor’da Justin Bieber rüzgarı yaşanacak. Bu akşam yapılacak olan mücadeleyi kazanan takımın yarışmacıları Justin Bieber konserine gitmeye hak kazanacak. 1994 doğumlu olan Bieber’ın Instagram’da 238 milyon takipçisi bulunuyor. İşte ünlü isim hakkında merak edilenler

JUSTIN BIEBER KİMDİR?

1994 doğumlu olan Justin Bieber, YouTube'da yayınladığı videolar sayesinde 2007'de keşfedilmişti. Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, 2018 yılında Hailey Baldwin ile evlenmiştir.

Genç çift tanıştıktan bir süre sonra nişanlandıklarını ilan etti. Onların bu kadar kısacık zamanda evlilik kararı alması hayranlarını şaşırttı. Yine de ilişkilerine fazla şans verilmedi. Ancak Bieber ve Baldwin, böyme düşünenleri şaşırtarak aynıyıl Los Angeles'ta sürpriz bir şekilde evlendi. Bieber ve Baldwin daha sonra ailelerinin de katıldığı gösterişli bir düğün yaptı.

Haberin Devamı
Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? İşte, 25 Mayıs Survivor All Star Türkiye-Yunanistan karma ödülü kazanan takım

Justin Bieber'ın ilk single'ı One Time’dır. Bieber, oldukça iyi bir çıkış yakalamış ve One Less Lonely Girl teklisi ile birlikte Kanada Hot 100'de 15'e, Bilboard Hot 100'de ise ilk 20'ye girme başarısı elde etmiştir. Bieber'ın ilk albümü "My World 2.0" 17 Kasım 2009'da çıkmıştır. Ayrıca 2. devam albümü "My World 2.0" büyük başarı yakalamış, albümden çıkan ilk single Baby uluslararası başarı elde etmiştir.

2010 yılının Haziran ayında ilk resmi turnesine çıkan Bieber, aynı yılın Ağustos ayında, internette ismi en çok aranan şarkıcı olmayı başardı. My World 2.0 albümünün açılış şarkısı olan Baby, Lady Gaga'nın Bad Romance'ni geçerek Youtube'un en fazla izlenen videosu olmayı başardı.

Justin Bieber, aralarında Amerikan Müzik Ödülleri, MTV Müzik Ödülleri ve Teen Choice Awards'ın da bulunduğu ona yakın ödül töreninde, yirmiye yakın ödül kazanarak genç yaşına rağmen büyük bir ün ve servetin sahibi olmuştur.

BAKMADAN GEÇME!