İyilik dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? İyilik dizisi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

İyilik dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir İyilik dizisi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2022 13:16

İyilik dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan İyilik dizisi her hafta cuma akşamları ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. İyilik dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Peki, İyilik dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

İyilik dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgili araştırmalar hız kazandı. İyilik dizisi izleyicileri her hafta cuma akşamını heyecanla bekliyorlar. Dizinin oyuncuları arasında yer alan Hatice Şendil Sağyaşar Neslihan karakterine, İsmail Demirci Rafet karakterine, Sera Kutlubey Damla karakterine hayat veriyor.

İYİLİK DİZİSİ OYUNCULARI

İyilik dizisi oyuncuları arasında Hatice Şendil Sağyaşar (Neslihan), İsmail Demirci (Rafet), Perihan Savaş (Şahika), Sera Kutlubey (Damla), Mehmet Aykaç (Sinan) yer alıyor.

İYİLİK DİZİSİ KONUSU

İyilik” dizisinde; Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir.

Haberin Devamı

İyilik dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir İyilik dizisi oyuncuları ve konusu

Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…

BAKMADAN GEÇME!