İyilik 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyilik 7. son bölüme Neslihan'ın intikamı damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

İyilik 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İyilik 7. son bölüme Neslihanın intikamı damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2022 03:27

İyilik yeni bölüm fragmanı, son bölümün ardından merak konusu oldu. Cuma akşamları seyirci ile buluşan İyilik dizisinin 10 Haziran tarihli 7. son bölümünde Damla ve Murat'ın öpüştüğü anları telefona kaydeden Koray'ın olanları Neslihan'a izletmesi dikkat çekti. Murat'tan boşanma karşılığında Damla ile iş birliği yapan Neslihan'ın, Murat'ın şirketle ilgili verdiği karar ise ekranlara damga vurdu. Peki, İyilik 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İyilik 7. son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

İyilik 7. bölüm cuma akşamı seyirci karşısına çıktı. Fox TV ekranlarında cuma akşamı yayınlanan İyilik dizisinde bu hafta Şahika'nın kalp spazmı sonrası hastaneye kaldırılmasından sonra Murat'ın şirketin başına geçmeyi planlaması çarpıcı gelişmelerden oldu. Öpüşme videosunu izleyip intikam almaya başlayan Neslihan'ın Murat'ı yönetim kurulunun önünde şirketten kovduğunu açıklaması ekranlara damga vurdu. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İYİLİK 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

İYİLİK DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Koray’ın Neslihan’ı gerçeklerle yüzleştirmesi Neslihan’ın sigortalarını attırır. Murat’tan tamamen kurtulmaya karar veren Neslihan, onu çocuklarından ve holdingden uzaklaştırmak ve beş parasız bırakmak için Damla’ya bir anlaşma teklif eder. Damla, Murat’ı elde edebilmek için Neslihan’ın teklifini kabul edip Murat’a ihanet edecek midir? Murat ise kendini sağlama almak için zaten hastanelik olan Şahika’dan tamamen kurtulma planlarına ve Sinan’ı da Neslihan ve Şahika’dan uzaklaştırıp kendi tarafına çekme planlarına başlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!