İstanbullu Gelin 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 11:39

İstanbullu Gelin yeni fragmanı son bölümün hemen ardından gündeme geldi. Son bölümde Süreyya’nın zorlamalarıyla Begüm’ün hayatındaki insanı tanımayı kabul eden Faruk, hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Şimdi ise gözler İstanbullu Gelin 28. bölüm fragmanında! Peki Faruk’un vereceği tepkinin belli olacağı İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi 1 Aralık Cuma günü 27. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sürprizlerle dolu gelişmelerin arka arkaya yaşandığı İstanbullu Gelin son bölüm finalinde Begüm'ün hayatına girecek adamla tanışmaya giden Faruk, gördüğü manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Şimdi ise gözler yeni bölüm fragmanında! Faruk'un tepkisini merak eden izleyiciler İstanbullu Gelin 28. bölüm fragmanını merakla takip ediyor.

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Esma Sultan’ın ilk tepkisi ortaya çıktı. Osman’ın hislerini öğrenen Esma Sultan, iki oğlunun da aynı kadına aşık olduğunu düşündükçe çıldırır. Daha önceki manzaraları tekrar göz önüne getirdikçe bir kez daha Süreyya’yı suçlar ve ona sert bir çıkışta bulunur. Adem’in tedavi olmaya gitmediğini öğrenen Dilara, ona iki seçenek sunar. Ya tedaviye başlayacaktır ya da… Süreyya ve Faruk arasında ise yepyeni bir kriz çıkacaktır. Kendisinden bir şeyler saklanıldığını hisseden Süreyya, olayları irdelediğinde Faruk ve Begüm arasındaki ilişkiyi bir kez daha sorgulayacaktır.

Haberin Devamı

Gün yüzüne çıkan tehlikeli gerçekle şok olan Esma iki koldan harekete geçer. Yeni öğrenilen bir gelişme Süreyya ve Faruk arasında büyük gerilim yaşanmasına sebep olur. Süreyya, Faruk’u zor bir durumla yüzleşmek zorunda bırakır. Arka arkaya aldığı umulmadık darbelerle sarsılan Adem kritik seçimlerin eşiğine gelir. Akif ve Senem kalkıştıkları işte çetin bir mücadele verirler. Gün sonunda gerçekleşen bir buluşma hem Faruk’ta hem de Süreyya’da soğuk duş etkisi yaratacaktır.

BAKMADAN GEÇME!