İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2018 22:51

İstanbullu Gelin dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Süreyya özlem duyduğu arkadaşı Dilara’ya İstanbul’da kavuştu fakat bu kavuşma Ülfet’in varlığı nedeniyle Boranlar’a sorun olarak dönüştü. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde İpek, eski hayatının özlemini Nişantaşı’nda fazlasıyla hissetmeye başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Süreyya özlem duyduğu arkadaşı Dilara’ya İstanbul’da kavuşur fakat bu kavuşma Ülfet’in varlığı nedeniyle Boranlar’a sorun olarak dönecektir. İpek ise eski hayatının özlemini Nişantaşı’nda fazlasıyla hissetmeye başlar. Fevri bir davranışı ise Esma’yı Ülfet karşısında yerin dibine sokacaktır.

Fikret içindeki Adem öfkesi ile mücadele etmenin yollarını ararken Adem de boş durmamaktadır. Adem, Ülfet ile yaptığı bir konuşma sonrasında Faruk Boran’ı zor duruma sokacak bir adım atar.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!