İntikam filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

İntikam filminin konusu nedir, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2022 13:00

İntikam, televizyonda izleyiciyle buluşuyor. Jackie Chan'in dikkat çeken filmlerinden biri olan İntikam'ın yönetmen koltuğunda Martin Campbell oturuyor. Peki İntikam filminin konusu nedir? İntikam filminin oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Gerilim ve aksiyon türünde bir film olan İntikam, 2017 yılında vizyona girdi. Orjinal adı The Foreigner olan filmde Jackie Chan ve Pierce Brosnan karşıya karşıya geliyor. İşte İntikam filmi konusu ve oyuncuları...

İNTİKAM FİLMİ KONUSU

Quan (Jackie Chan), zamanının çoğunu sahibi olduğu restorandaki işleriyle geçirmektedir. Bir gün bir terör saldırısı düzenlenir ve Quan'ın hayatı alt üst olur. Kızını saldırıda kaybeden Quan, derinden etkilenir. Yetkililerden özellikle Liam Hennessy'den (Pierce Brosnan) saldırganların kimlikleri hakkında yardım ister. Fakat Hennessy'nin geçmişte IRA ile bağlantılı vardır ve şüpheli tavırları Quan'ı kendi adaletini sağlamaya iter.

İNTİKAM FİLMİ OYUNCULARI

Başrollerinde Jackie Chan ve Pierce Brosnan'ın yer aldığı filmin kadrosunda Charlie Murphy, Orla Brady, Katie Leung, Rory Fleck ve Ray Fearon gibi isimler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!