İçerde 16. bölüm fragmanında Coşkun ihtiyacı olan bilgiyi alabilecek midir?

Güncelleme Tarihi:

İçerde 16. bölüm fragmanında Coşkun ihtiyacı olan bilgiyi alabilecek midir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2017 09:33

İçerde 16. bölüm fragmanında Celal, Melek'e pişmanlığını dile getirmek için her yolu deneyecektir. Celal'in Melek konusunda bu kadar diretici olmasına anlam veremeyen Yeşim, onun öz kızı olmasından şüphelenmektedir. İçerde 16. bölüm fragmanında Coşkun'un Mert'ten ailesi karşılığında istediği o bilgi, genç komiserde büyük bir ikileme neden olacaktır. Diğer taraftan İçerde 16. bölüm fragmanında Sarp, Melek'e karşı hislerine engel olamamaktadır. Celal tarafından fark edilen bu ilişki, durumları zora sokacaktır.

Haberin Devamı

İçerde 16. bölüm fragmanında Sarp için bir sonun başlangıcı ortaya çıkacak. Mert'in elinde güvenlik kamerası görüntülerinin olduğunu öğrenen Sarp, bunun bir an önce ortadan kalkması gerektiğini düşünmektedir. Celal'i bu işten sıyırıp sıyırmayacağı konusunda kararsız kalan Mert, İçerde 16. bölüm fragmanında bu işe bir çözüm getirmeye çalışacaktır. Sarp'ı sırf annesi için bu işten sıyırmanın peşine düşecek olan Mert, yeni planların içerisine dahil olacaktır. İşte merakla beklenen İçerde 16. bölüm fragmanı ve detayları

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hâlâ yoğun bakımda olan Yusuf Müdür’ü hastane ziyaretine geçmişinden bir kadın gelir. Celal’e karşı tepkili olan Melek, onun telefonlarına çıkmıyordur. Celal yaptığına pişman, kızına ulaşmaya çalışırken Yeşim, Melek’in Celal’in öz kızı olmasından şüphelenmeye başlar. Coşkun'un Mert'ten ailesinin kim olduğunu söylemesi karşılığında Celal'i ele vermesini istemesi, Mert'i büyük bir çıkmaza sokacaktır. Bir yanda hayatı boyunca aradığı ailesini bulma ihtimali, bir yanda ise ailesi bildiği Celal'e ihanet etme durumu Mert'i hayatının en büyük sorgulamasına itecek. Mert hastanenin güvenlik kamerası görüntülerini kopyalamıştır. Sarp o görüntülerin Mert’te olduğunu anlar ve ele geçirmeye çalışır. Alyanak, Sarı Hüsnü’nün mahallesine çökmüştür. Oradakilerin kendisine biat etmesini sağlamaya çalışıyordur. Kendisini Celal’in bitiremediği adam ilan eder… 

Haberin Devamı

İçerde yepyeni bölümleriyle ekran macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Yeni yıl nedeniyle bir haftalık bir ara veren İçerde macerası için geri sayım sürerken yayınlanan yeni fragmanlar çok konuşulacak sahnelerin ilk sinyalini verdi. Güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren İçerde 16. bölüm ilk fragmanında Melek ve Sarp’ın beraber olduğu düşüncesiyle çileden çıkan Celal’in görüntüleri dikkat çekerken; İkinci fragmanda belgelerin peşinde düşen Sarp’ın yaşadığı gerilimli anlar nefeslerin tutulmasına neden oldu.

Kendisini ve ailesini yakacak görüntülerin peşine düşen Sarp, Mert’i vuracak mı? Melek ve Sarp arasındaki ilişkiden şüphelenmeye başlayan Celal, gerçeği öğrenecek mi? Ailesinin peşine düşen Mert, babası bildiği Celal’in başına yakacak mı? Tüm bu soru işaretleri yarın akşam yayınlanacak olan İçerde 16. bölümünde belli olacak. İşte, sevilen dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler ve son gelişmeleri kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral’ın başrollerini paylaştığı İçerde’nin son bölümünde Sarp’ın “Umut Patron” hamlesi hezimete uğrar. Ortalık bir anda toz duman olmuştur. Hem Yusuf Müdür'ü hastaneye yetiştirmek hem de olayyerindeki delillerin bir şekilde ortadan kaldırılması gerekiyordur. Sarp olanlardan kendisini suçlu hisseder. Yusuf Müdür'ün vurulduğu Organize Şube'de duyulunca tüm ekip hastaneye gider. Mert, Yusuf Müdür'ün hastaneye yaralı olarak nasıl geldiğini ve tüm olanları merak ediyordur. Hastanenin kamera kayıtlarını almak ister ama hastanepolisi buna yetkisi olmadığını bahane ederek görüntüleri vermez.

Haberin Devamı

KARDA MAHSUR KALDILAR

Günlerdir beklenen kar yağışı İçer’de ekibini de zor durumda bıraktı. Çekimler için Belgrad ormanına giden 'İçerde' ekibi de kardan nasibini aldı. Mahsur kalan ekip saatler sonra kurtarıldı. Dizinin Coşkun’u veren Nebil Sayın, ekibin yaşadığı zorluğu kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.
Nebil Sayın sayfasına "80 kişi 20 araç 8 saattir Belgrad Ormanı'nda mahsuruz. Araçlar karasaplandı, yakıtımız bitiyor." notunu düştü. Sayın son durumu ise "Arkdaşlar şuan AKUT, itfaiye vs ellerinden geleni yapıyorlar. Dolayısıyla artık onları aramanın anlamı yok. Fakat bize ulaşamıyorlar. Beklemedeyiz, haber vereceğim" sözleriyle anlattı.

 

BAKMADAN GEÇME!