Hülya Avşar: Belediye başkanlığına hazır değilim

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşar: Belediye başkanlığına hazır değilim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2023 08:22

Ayvalık Belediye Başkanlığı’na aday olacağı konuşulan Hülya Avşar, adaylık için hazır olmadığını söyledi. Sanatçı, eğer bir gün başkan olursa yapacaklarını da açıkladı: “Sahile restoranlar yaparım. Spor alanları yapar, bakım ve temizlik konularında vatandaşları uyarıcı pankart asarım.”

Haberin Devamı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 44 yıl boyunca kentin spor yaşamına katkı sunan Ali Hikmet Paşa Tesisleri’ni 3 yıl süren çalışmaların ardından tam donanımlı spor ve sağlıklı yaşam kompleksine dönüştürdü. 127 bin metrekarelik alanıyla bölgenin en büyük spor ve yaşam kompleksi olan Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi, önceki gün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Gençlik, Spor İl Müdürü Adem Özalp, ünlü sanatçı Hülya Avşar ve sporcuların yanı sıra belediye başkanları, spor kulüpleri temsilcileri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hülya Avşar: Belediye başkanlığına hazır değilim

Haberin Devamı

İLK TENİS MAÇINI BAŞKAN’LA YAPTI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, açılış töreninin ardından davetlilerle kompleksi gezdi. Yılmaz, açık tenis kortunda ilk tenis maçını Hülya Avşar’la yaptı. Avşar’a teşekkür eden Yılmaz, “Balıkesir’e kattıklarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bu güzel günde de bizi yalnız bırakmadınız” dedi. Avşar “Tenis oynamayan biri için başarılı atışlar yaptınız. Kortlar çok sağlıklı görünüyor. Balıkesir’e muhteşem bir tesis kazandırılmış” diye karşılık verdi. Avşar, isminin Ayvalık Belediye Başkanı adaylığı için geçtiğinin belirtilmesi üzerine adaylığa hazır olmadığını dile getirdi. Sanatçı, “Başkan olsam sahile restoranlar yaparım. Spor alanları yapar, bakım ve temizlik konularında vatandaşları uyarıcı pankart asarım” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!