Hayat Şarkısı 36. bölüm 2. fragmanı yayında: Hülya düşük mü yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 36. bölüm 2. fragmanı yayında: Hülya düşük mü yapacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 17:25

Hayat Şarkısı yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Güçlü başrolleri, çarpıcı senaryo örgüsü, geçmişi ve bugünü harmanlayan görüntüleriyle ilk günden dikkat çeken Hayat Şarkısı 36. bölüm fragmanlarıyla önemli ipuçları verdi, özellikle 2. fragmandaki sahneler büyük merak uyandırdı. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Hülya düşük mü yapacak? İşte, Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanları ve detaylar!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı son bölümünün etkisi sürerken yayınlanan yeni fragmanlar kötü sürprizlerin sinyalini verdi. Hayat Şarkısı 36. bölümünde son yaşanılanları kaldıramayan Kerim Çılgına dönüyor; Hülya ise bebeğini kaybetme tehlikesi yaşıyor! Cem'in başına gelenler ise Cevher Ailesi'ni zor durumda bırakıyor. Hayat Şarkısı 36. bölüm fragmanları ve son bölümde yaşananlar detayda!

Kanal D’nin sevilen dizilerinden olmayı başaran dizinin yeni bölümünde Cem’in başına gelenlerin hesabı Cevher Ailesi’nden soruluyor. Kerim ve Hülya cephesinde ise sert rüzgarlar esiyor. Öğrendiği gerçeklerin ardından sarsılan Kerim, sonunda patlıyor. Yaşadıklarına dayanamayan Hülya’yı kötü bir sürpriz bekliyor. Kerim, Hülya'dan ayrılma kararı mı alıyor? Hülya, Kerim'in kafasındaki düşünceleri değiştirebilecek mi? İşte, Hayat Şarkısı 36. bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Cem’in esrarengiz bir kazaya kurban gitmesinin yankıları sürerken, Cevher erkekleri aileye yöneltilebilecek olası suçlamalar için ardı ardına tedbirler almaktadır. Öte yandan Zeynep Hüseyin’le arasındaki buzlar Hülya’nın tavsiyeleriyle erirken, Hülya ile Kerim arasındaki gerilim gittikçe artmaktadır. Bu arada gittikleri otelde keyifli bir tatil geçirmeye hazırlanan Cevher Ailesi'nin temelleri ardı ardına gelen kötü haberlerle kökünden sarsılacaktır. Kerim ile Hülya'nın arasındaki gerilim giderek artıyor; Cevher Ailesi kötü bir haberle sarsılıyor!  

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Hülya fidye karşılığı teslim edilen çocuğun Bahar olmadığını fark edince çaresiz kalıp Bayram’dan yardım ister. Kerim ise, yakaladığı ipucunu takip ederek şoke edici bilgilere ulaşır. Bu arada ödenen fidye parası da esrarengiz bir şekilde geri dönmüş ancak Bahar halen kayıptır. Bütün aile sağ salim Bahar’ı bulma telaşındayken Cem'e ne olduğunun ortaya çıkması ile Hülya’nın endişelerini kat kat arttıracaktır.

BAKMADAN GEÇME!